Οι Days of Play επιστρέφουν στο PlayStation

by K-Admin 1

Για έντεκα ημέρες το PlayStation προσφέρει μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, αλλά και μια Συλλεκτική Έκδοση PS4 Days of Play 1ΤΒ!

 

Οι «Days of Play» είναι εδώ, επαναφέροντας την παγκόσμια προωθητική ενέργεια που αγαπήθηκε από την κοινότητα του PlayStation. Θέλοντας λοιπόν η Sony να ευχαριστήσει όλη την κοινότητα του PlayStation, γιορτάζει μαζί της και προσφέρει από τις 7/06 έως και τις 17/06, νέες μειωμένες τιμές σε κονσόλες PS4, PS VR headset, παιχνίδια, χειριστήρια DUALSHOCK 4 και πολλά ακόμη.

 

 

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού στο πλαίσιο των καθιερωμένων, πλέον, «Days of Play», δημιουργήθηκε μια Συλλεκτική Έκδοση PS4 Days of Play 1ΤΒ, η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα και φέρει τα εμβληματικά σύμβολα του PlayStation σε μοναδικό ασημί χρώμα, διαθέτοντας, φυσικά, και το αντίστοιχο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4. Η Συλλεκτική Έκδοση είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αποθεμάτων και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Παρακάτω κάποια από τα προϊόντα που θα συμπεριλαμβάνονται στις «Days of Play»:

 

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των «Days of Play», οι νέες μειωμένες τιμές θα ισχύουν και στο PlayStation Store (PS Store) σε κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών PS4.

 

Μπορείς να δεις ακόμη