Οι σημαντικές ανακοινώσεις της Huawei από τη Βιέννη

by K-Admin 1

 

Η επιστροφή της Huawei στην ευρωπαϊκή αγορά είναι γεγονός και είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακή.  Η εταιρία πρωτοπορεί όχι μόνο στον σχεδιασμό και την τεχνολογία αλλά και στη χάραξη ενός νέου τρόπου ζωής με υπηρεσίες που ανταγωνίζονται τον μεγάλο αμερικανικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google.

 

 

Huawei Nova 9

Μετά από πολλά χρόνια τεχνολογικών επιτευγμάτων η Huawei δημιούργησε ένα από τα πιο φιλικά προς τον χρήστη smartphone, το οποίο περιέχει ποικίλες λειτουργίες που θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των ανθρώπων και θα απαθανατίσει προσωπικές τους στιγμές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Εξωτερική εμφάνιση

Αξιοθαύμαστη είναι η εξωτερική του εμφάνιση, που μαγεύει τον χρήστη από την πρώτη ματιά. Το πάχος του κινητού είναι μόλις 7,77 mm με διπλή επίστρωση, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική σχεδίαση, ενώ ένα εξωτερικό εμβληματικό δαχτυλίδι στην περιοχή της πίσω κάμερας το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphone της αγοράς. Η κυρτή οθόνη των 6,57 ιντσών και των 120Hz, ζωντανεύει τα χρώματα και μαγνητίζει με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, ο οποίος έχει την ικανότητα να μειωθεί στα 60Hz όταν απαιτείται η πολύωρη διατήρηση της μπαταρίας. Τα χρώματα στα οποία διατίθεται το Huawei Nova 9 είναι δυο, το pearl starry blue και το classic black.

 

Κάμερες

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του smartphone, στο οποίο έδωσε έμφαση και δούλεψε για αρκετό καιρό η εταιρία, είναι οι κάμερες. Στο μπροστινό μέρος του κινητού ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια 32MP κάμερα με λειτουργία 4K, γεγονός που του επιτρέπει να τραβάει φωτεινές και ξεχωριστές selfies. Όσον αφορά το πίσω μέρος του, το καινούργιο αυτό smartphone αποτελείται από τρεις μικρές κάμερες, μια 8MP ευρείας γωνίας, μια Macro και μια Depth, καθώς και την κύρια κάμερα των 50MP, η οποία βρίσκεται μέσα στον ξεχωριστό δακτύλιο. Όπως και η μπροστινή, έτσι και όλες οι πίσω κάμερες διαθέτουν τη λειτουργία 4K. Με αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβάνεται κανείς τη βαρύτητα που έχει δώσει η εταιρία στη γρήγορη κι εύκολη απαθανάτιση καθημερινών στιγμών των ανθρώπων .

 

 

Άλλα χαρακτηριστικά & Λειτουργίες

Η μπαταρία του κινητού είναι 4300 mAh και με την 66W Huawei super charge φόρτιση δίνει τη δυνατότητα πλήρους φόρτισης σε 38 λεπτά, πράγμα που απελευθερώνει τον χρήστη από το άγχος της συνεχούς φόρτισης.

Ο έξυπνος AI αλγόριθμος, ο οποίος βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών και δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης της παραμικρής λεπτομέρειας στη φωτογραφία. Κάποιες ακόμα θαυμαστές λειτουργίες για κάμερα και φωτογραφίες είναι της ανίχνευσης κίνησης, της αντι-παραμόρφωσης, του slow motion και του σταθερού βίντεο AIS.

Η μοναδική AI τεχνολογία του επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ρυθμίσεις και λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου, όπως Wi-Fi, Bluetooth, ένταση φωνής, χρήση δεδομένων , φακός κ.ά. .

Αξιοσημείωτη είναι η εφαρμογή MeeTime, η οποία δίνει τη δυνατότητα για άριστη και γρήγορη σύνδεση κι επικοινωνία με οποιονδήποτε κάτοχο Huawei συσκευής, είτε μέσω βιντεοκλήσης είτε μέσω φωνητικής συνομιλίας, έτσι ώστε να μην χάνεται ποτέ η επαφή με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα. Η χρήση του περιλαμβάνει ευρεία γκάμα της καθημερινότητας, από διαδικτυακές συναντήσεις συναδέλφων κοινού χώρου εργασίας, μέχρι γνωριμία με καινούργια άτομα και συνομιλία με μακρινούς συγγενείς.

Το συγκεκριμένο smartphone έχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με το Huawei watch, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να βλέπει απευθείας τις φωτογραφίες, τα βίντεο και να διορθώνει τυχόν λεπτομέρειες. Τέλος, το Huawei Nova 9 συνδέεται με οποιοδήποτε Matebook, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος .

Οι παραγγελίες θα είναι διαθέσιμες 21-31 Οκτωβρίου μαζί με τα Huawei Free Buds 4.

 

 

MateBook 14s

Το πρωτοπόρο laptop της Huawei έχει οθόνη 14,2 ίντσες με 2,5K Full View Display. Με 90 Hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης και υποστήριξη multi-touch, η οποία αναγνωρίζει έως και 10 δάχτυλα. Περιέχει 11ης γενιάς intel επεξεργαστή, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο intel core i7- 11370H ή intel core i5 – 11300H . Η μπαταρία του είναι 60 Wh με προσαρμοσμένο Huawei Super Charger 60W. Διατίθεται στην αγορά με μνήμη RAM 8 GB ή 16 GB.

Το σώμα αποτελείται από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό κι ελαφρύ , καθώς το βάρος του κυμαίνεται γύρω στο 1,5 kg με 16,7 mm πάχος. Οι θέσεις σύνδεσης, τις οποίες περιέχει είναι 2 USB–C θύρες, μια USB–A θύρα, μια θύρα HDMI και θέση σύνδεσης για μικρόφωνο κι ακουστικά. Υποστηρίζει λειτουργία Wi–Fi 6 με 2 x 2 MIMO και συνδεσιμότητα Bluetooth 5,1. Διαθέτει, επίσης, την κλασική λειτουργία που συνδέει τις συσκευές Huawei μεταξύ τους (Huawei Share) .

Τα χρώματα με τα οποία κυκλοφορεί στην αγορά είναι το Space Grey και το Spruce Green .

 

 

Huawei Watch GT 3

Αποτελεί την τελευταία φορητή συσκευή που λάνσαρε η Huawei. Είναι ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης και σωματικής υγείας που αναγνωρίζει πολύ μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, με σχεδιασμό smartwatch. Εξωτερικά ο σκελετός του αποτελείται από μέταλλο και η οθόνη παρουσιάζεται με μια μικρή καμπύλη, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα όμορφο και κομψό. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, το ένα με οθόνη 1,43 ιντσών με βάρος 42,6 g κι ένα με οθόνη 1,32 ιντσών με βάρος 35gr. Η οθόνη και στις δυο εκδόσεις είναι τύπου Amoled.

Η μπαταρία του είναι μεγάλης διάρκειας κι αλλάζει ανάλογα με την έκδοση, γεγονός που απελευθερώνει τοn χρήστη και του επιτρέπει να απολαύσει τις αθλητικές δραστηριότητές του. Τέλος , περιέχει ενσωματωμένο GPS και λειτουργία που παρακολουθεί τον ύπνο και τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη .

 

 

Huawei FreeBuds Lipstick

Τα ακουστικά αυτά λειτουργικά είναι παρόμοια με τα FreeBuds 4, παρ’όλα αυτά διαφέρουν στοn σχεδιασμό τους. Το ιδιαίτερο της συσκευασίας τους είναι το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της μοιάζει με κραγιόν . Η εικόνα αυτή εντείνεται από την κόκκινη απόχρωση των ακουστικών και τη μαύρη με χρυσές πινελιές απόχρωση του κουτιού. Τα ακουστικά διαθέτουν Active Noise Cancelling και δίνουν τη δυνατότητα πολύωρης και ποιοτικής ακρόασης .

 

Μπορείς να δεις ακόμη