Guardians of the Galaxy – Σώσε τον Γαλαξία. Ξανά.

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Δυνατή μουσική – με κομματάρα από τους Mötley Crüe – και ατελείωτη δράση έχει το νέο launch trailer του παιχνιδιού Guardians of the Galaxy της Marvel που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series S|X στις 26 Οκτωβρίου.

 

 

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Galactic War και εσύ θα έχεις στον έλεγχό σου τον Peter Quill – aka Star-Lord –  έναν ήρωα διαφορετικό από κάθε άλλον, και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Guardians of the Galaxy, θα μπλέξεις σε μία περιπέτεια που θα σε στείλει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γαλαξία, αναζητώντας δόξα, χρήμα και εν μέρει μία διαφυγή από τα διάφορα προβλήματα (και τους εχθρούς) που έχεις δημιουργήσει.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα κληθείς να πάρεις πολλές αποφάσεις που θα κυμαίνονται από επιδερμικές έως βαρύνουσας σημασίας καθώς εξελίσσεται η ιστορία.

Η θρυλική ομάδα ηρώων όπως προαναφέραμε, θα σώσει το σύμπαν σε αυτή τη νέα, αλλά πιστή στα comics (αν και φαίνεται να περιέχει και μερικά στοιχεία από τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe) περιπέτεια.

Θα είσαι μέλος της ομάδας που θα ξεκινήσει μια αλυσίδα καταστροφικών γεγονότων, οδηγώντας σε μια τρελή και γεμάτη αδρεναλίνη ιστορία που θα σε ταξιδέψει σε συναρπαστικούς κόσμους οι οποίοι κατοικούνται από εμβληματικούς αλλά και νέους χαρακτήρες της Marvel.

Προσφέροντάς σου ένα single player story, το Marvel’s Guardians of the Galaxy είναι ένα single player παιχνίδι δράσης, με πλούσιο οπλισμό, σωρεία από ειδικές κινήσεις και ένα μακροσκελές campaign που θέλει την ομάδα να βρίσκεται ενάντια σε αρκετούς villains, συμπεριλαμβανομένων των Lady Hellbender και Grand Unifier Raker, ενώ η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένεις να βρεις κι άλλους, “μεγάλους κακούς” στον δρόμο σου.

Όταν όμως εσύ και οι Guardians θα έχετε περικυκλωθεί από εχθρούς, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να σας υψώσει το ηθικό από το mixtape του Star-Lord, γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s.

Με τα απόλυτα classics από τους καλλιτέχνες της παιδικής ηλικίας του Star-Lord, όπως τους Mötley Crüe, τους KISS, τους New Kids On The Block, τον Rick Astley και πολλούς άλλους θρύλους της εποχής, θα πολεμάς με ρυθμό και στυλ. Να σημειωθεί ότι τα τραγούδια αυτών των καλλιτεχνών, αλλά και πολλών ακόμα, θα είναι διαθέσιμα ως αυτόνομο άλμπουμ παράλληλα με την κυκλοφορία του Marvel’s Guardians of the Galaxy. Το licensed soundtrack θα συνοδεύεται από μια πρωτότυπη επιλογή τραγουδιών που γράφτηκαν ειδικά για το παιχνίδι από την “Star-Lord Band”.

Μαζί πάντως με τους ήρωες ο νέος τίτλος των Square Enix και Eidos Montreal θα δοκιμάσει και το σύστημά σου. Εσύ που θα παίξεις το Guardians of the Galaxy σε Windows PC θα πρέπει να έχεις μπόλικο χώρο στους δίσκους σου, αφού σύμφωνα με τη σελίδα του τίτλου στο Steam για την εγκατάσταση απαιτούνται 150GB.

Όσο για τις υπόλοιπες απαιτήσεις, η εταιρεία προτείνει κατ’ ελάχιστον σύστημα με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 1400 ή Intel Core i5-4460, 8GB RAM και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 ή AMD Radeon RX 570. Οι δε προτεινόμενες απαιτήσεις χρειάζονται επεξεργαστή AMD Ryzen 5 1600 ή Intel Core i7-4790, 16 GB RAM και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1660 Super ή AMD Radeon RX 590.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη