Οι Συσκευές AEG Αλλάζουν την Καθημερινότητά σου Αναβαθμίζοντας το Μαγείρεμα και ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ!

by Aggeliki Tsoukana

Η AEG είναι το απόλυτο σύμβολο ποιότητας και καινοτομίας στις οικιακές συσκευές. Κάθε προϊόν της δεν είναι απλώς μια λύση για το σπίτι, αλλά ένας τρόπος να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο εύκολη και ευχάριστη, με μια δόση πολυτέλειας. Με συσκευές που συνδυάζουν την τεχνολογία αιχμής με την εργονομία και την αποδοτικότητα, απολαμβάνεις κάθε στιγμή στο σπίτι με άνεση. Με την AEG, ξέρεις ότι επιλέγεις τις πιο καινοτόμες λύσεις που αναβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής σου.

Ανακάλυψε δύο εξαιρετικές συσκευές που ενσαρκώνουν το όραμα της AEG για άνεση και απόδοση: Το πλυντήριο ρούχων LFR73164OG και τον εντοιχιζόμενο φούρνο BPE748380M.

 

1. AEG LFR73164OG: Το Πλυντήριο Ρούχων που Αλλάζει τα Δεδομένα

Το AEG LFR73164OG είναι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο πλυντήριο ρούχων. Κάθε λειτουργία του έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία πλύσης, προσφέροντας εξαιρετική φροντίδα στα ρούχα σου και απόλυτη καθαριότητα.

Ας δούμε με λεπτομέρεια τις δυνατότητές του:

 

UniversalDose: Η Απόλυτη Αξιοποίηση των Κάψουλων PODS®

Το μοναδικό συρτάρι UniversalDose του πλυντηρίου σου επιτρέπει να αξιοποιείς τις κάψουλες PODS® με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι προσαρμοσμένοι πίδακες νερού που διαθέτει διασφαλίζουν ότι οι κάψουλες μαλακώνουν και διαλύονται 60% πιο γρήγορα σε σχέση με την τοποθέτησή τους στον κάδο. Αυτό σημαίνει ότι το απορρυπαντικό ενεργοποιείται άμεσα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας βαθιά καθαριότητα χωρίς να σπαταλάς ενέργεια.

 

ProSteam®: Φρεσκάδα με τη Δύναμη του Ατμού

Το πρόγραμμα Steam Refresh προσφέρει έναν εξαιρετικά πρακτικό τρόπο για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου χωρίς να τα υποβάλλεις σε πλήρη πλύση. Χρησιμοποιώντας ατμό αντί για νερό και απορρυπαντικό, μειώνει τις ζάρες και τις οσμές, κάνοντας τα ρούχα σου να φαίνονται σαν να βγήκαν μόλις από το καθαριστήριο.

 

Hygiene: Απόλυτη Υγιεινή και Ασφάλεια για τα Ρούχα σου

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα ή αν θέλεις να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή καθαριότητα για την οικογένειά σου, το πρόγραμμα Hygiene είναι εδώ για να σε καλύψει. Συνδυάζοντας πλύση και ατμό σε θερμοκρασίες άνω των 60°C, το πρόγραμμα αφαιρεί πάνω από 99,99% των βακτηρίων και των ιών*, όπως Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και MS2 Bacteriophage, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές της Swissatest Testmaterialien AG. Ιδανικό για ρούχα μωρών, άτομα με αλλεργίες ή για την απόλυτη προστασία της υγείας σου.

 

*Γίνεται χρήση ατμού σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία νερού. Έχει δοκιμαστεί για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και MS2 Bacteriophage σε εξωτερική δοκιμή που εκτελέστηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. αναφοράς δοκιμής: 202120117)

 

Μεγάλος Κάδος 10 Κιλών Για Μεγάλα Φορτία

Με κάδο χωρητικότητας 10 κιλών, το πλυντήριο LFR73164OG είναι ιδανικό για οικογένειες και πολυάσχολα άτομα. Μπορείς να πλύνεις περισσότερα ρούχα σε λιγότερο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η κατανάλωση νερού και ενέργειας.

 

Wi-Fi και Έξυπνη Διαχείριση

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi σου επιτρέπει να ελέγχεις το πλυντήριο από το smartphone σου, όπου κι αν βρίσκεσαι με την εφαρμογή My AEG Care. Μπορείς να ρυθμίσεις τον κύκλο πλύσης, να ξεκινήσεις ή να σταματήσεις το πλυντήριο και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για την πρόοδο της πλύσης, όλα από την οθόνη του κινητού σου.

 

Κινητήρας Inverter με 10 Χρόνια Εγγύηση

Ο αξιόπιστος κινητήρας inverter προσφέρει αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία, ενώ η εγγύηση 10 ετών σου εξασφαλίζει απόλυτη ηρεμία για πολλά χρόνια. Είναι σχεδιασμένος για να μειώνει τις φθορές και να αυξάνει την απόδοση, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

 

 

2. AEG BPE748380M: Ο Εντοιχιζόμενος Φούρνος που Μεταμορφώνει την Κουζίνα σου

Αν η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού σου, τότε ο AEG BPE748380M εντοιχιζόμενος φούρνος είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσεις αριστουργήματα με ευκολία και ακρίβεια συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία με την εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

 

AssistedCooking: Ο Ψηφιακός Σου Βοηθός

Η λειτουργία AssistedCooking σε καθοδηγεί σε κάθε στάδιο του μαγειρέματος. Απλώς επιλέγεις το φαγητό που θέλεις να ετοιμάσεις και ο φούρνος προσαρμόζει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Είτε πρόκειται για ψήσιμο κρέατος, ψαριού ή λαχανικών, το AssistedCooking φροντίζει να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς καμία ανησυχία.

 

 

Αισθητήρας Φαγητού: Ακρίβεια στο Ψήσιμο

Ο αισθητήρας φαγητού είναι το μυστικό όπλο για όσους δεν παίζουν με το φαγητό τους και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ο αισθητήρας μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία του πυρήνα του φαγητού και σε ενημερώνει πότε είναι έτοιμο, ανάλογα με την προτίμησή σου, λίγο, μέτρια ή καλά ψημένο. Ξέχνα τα παραψημένα φαγητά και το άγχος!

 

Διαισθητική Οθόνη Αφής Excite

Η Οθόνη Αφής EXCite σου ανοίγει έναν κόσμο από δυνατότητες μαγειρέματος, προσαρμόζοντας κάθε συνταγή στις ανάγκες σου. Απόλυτα διαισθητική, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις με ευκολία θερμοκρασίες και χρόνους, προσαρμόζοντας κάθε λεπτομέρεια στο πιάτο που ετοιμάζεις. Με άμεση ενημέρωση για την πορεία του μαγειρέματος και όλες τις κρίσιμες πληροφορίες μπροστά σου, μαγειρεύεις με αυτοπεποίθηση και άνεση.

 

 

Πυρόλυση για Καθαρισμό Χωρίς Κόπο

Το σύστημα πυρόλυσης του φούρνου σου εξασφαλίζει έναν φούρνο πάντα καθαρό, χωρίς καθαριστικά και τρίψιμο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο φούρνος φτάνει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καίγοντας όλα τα υπολείμματα φαγητού και μετατρέποντάς τα σε λεπτή σκόνη στάχτης. Μόλις τελειώσει η διαδικασία, απλώς σκουπίζεις τον φούρνο σου και είναι ξανά έτοιμος για χρήση.

 

Μεγάλη Χωρητικότητα 71 Λίτρων

Με 71 λίτρα χωρητικότητα, ο φούρνος AEG BPE748380M προσφέρει άφθονο χώρο για να μαγειρέψεις πολλά πιάτα ταυτόχρονα. Ιδανικός για μεγάλες οικογένειες ή γεύματα με πολλούς καλεσμένους, εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο, ακόμα και όταν ο φούρνος είναι γεμάτος.

 

 

My AEG Kitchen App: Έλεγχος από Απόσταση

Η εφαρμογή My AEG Kitchen App σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις και να ρυθμίζεις τον φούρνο σου από απόσταση. Μπορείς να ξεκινήσεις ή να προθερμάνεις τον φούρνο, να παρακολουθείς την πορεία του μαγειρέματος και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Όλα από το smartphone σου.

Το πλυντήριο ρούχων LFR73164OG και ο εντοιχιζόμενος φούρνος BPE748380M, είναι η επιτομή της καινοτομίας και της ποιότητας στον χώρο των οικιακών συσκευών. Με εξαιρετικά προγράμματα και τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, σου προσφέρουν αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αλλά και απόλυτη άνεση και ευκολία στη χρήση.

Με την AEG, το σπίτι σου γίνεται ένας χώρος όπου η άνεση και η απόλαυση κυριαρχούν, και κάθε λεπτομέρεια είναι στα δικά σου χέρια!

Μπορείς να δεις ακόμη