Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Nintendo Direct Σεπτεμβρίου 2023

by Manos Kavvalos

Η Nintendo πραγματοποίησε ένα ακόμα Nintendo Direct που είχε διάρκεια 40 λεπτά. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι ανακοινώσεις από πλευράς της ιαπωνικής εταιρείας ήταν πολλές και στη συνέχεια θα παραθέσουμε τις πιο σημαντικές.

 

Princess Peach: Showtime!

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct έγινε γνωστό ότι το Princess Peach: Showtime!, θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 22 Μαρτίου 2024.

Το ταξίδι της πριγκίπισσας Peach στο Sparkle Theatre παίρνει απροσδόκητη τροπή όταν το Wicked Grape και το Sour Bunch κλέβουν την παράσταση. Θα συνεργαστείς με τη φύλακα του θεάτρου, τη Στέλλα, για να αντιμετωπίσεις αυτή την τραγωδία χρησιμοποιώντας μια πανίσχυρη κορδέλα και αναλαμβάνοντας αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους—ο καθένας με τη δική του εμφάνιση και τις ικανότητές του. Θα μεταμορφώνεσαι για να ταιριάζεις με τον εκάστοτε ρόλο και θα χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να αντιμετωπίσεις ό,τι σου στέκεται εμπόδιο.

Θα αποκρούσεις το Sour Bunch με τις εντυπωσιακές ικανότητές σου στην ξιφομαχία. Σε έναν άλλο ρόλο, η Peach φοράει το καπέλο της ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τον ένοχο σε μια μυστηριώδη υπόθεση σε ένα μουσείο. Από τον δάσκαλο του kung fu μέχρι τον ζαχαροπλάστη, οι ρόλοι της Peach σου προσφέρουν τις δυνατότητες να τα βάλεις με οποιονδήποτε.

 

 

Tomb Raider I-II-III Remastered

Η Aspyr ανακοίνωσε τη συλλογή Tomb Raider I-II-III Remastered για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2024.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα:

  • Tomb Raider I και το “The Unfinished Business” Expansion
  • Tomb Raider II και το “The Gold Mask” Expansion
  • Tomb Raider III και το “The Lost Artifact” Expansion

Ετοιμάσου να παίξεις για πρώτη φορά την αρχική τριλογία Tomb Raider σε μοντέρνες πλατφόρμες, με όλο το επιπλέον περιεχόμενο και τα “κρυφά” επίπεδα.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

Mario vs. Donkey Kong

Στο πλαίσιο του Nintendo Direct αποκαλύφθηκε ότι το Mario vs. Donkey Kong θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Donkey Kong έκλεψε τα Mini-Marios και εσύ καλείσαι να λύσεις platforming puzzles για να τα απελευθερώσεις. Με τρέξιμο, άλματα και backflips θα πρέπει να δημιουργήσεις τους κατάλληλους διαδρόμους για να σώσεις τα κλεμμένα παιχνίδια Mini-Mario, σε μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους. Παγίδες όπως αιχμές, κινούμενες πλατφόρμες και τούβλα που πέφτουν θα βρεθούν ως εμπόδιο στον δρόμο σου, οπότε θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να φτάσεις στα Mini-Marios. Ο ανταγωνισμός που ξεκίνησε Game Boy Advance αναζωπυρώνεται στο Nintendo Switch με το νέο co-op play και ανανεωμένα γραφικά.

 

 

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Η Nintendo έκανε γνωστό ότι το Paper Mario: The Thousand-Year Door θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch. Αναμένεται εντός του 2024 και πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του τίτλου που λανσαρίστηκε για το GameCube πριν αρκετά χρόνια.

Γύρισε σελίδα και ετοιμάσου να βοηθήσεις τον Mario και τους φίλους του σε ένα RPG adventure όπου θα έχεις ως αποστολή να ανακαλύψεις τον θρυλικό θησαυρό που κρύβεται πίσω από το αρχαίο Thousand-Year Door. Άραγε θα μπορέσει ο Mario να φέρει εις πέρας τη “χάρτινη” αποστολή που θα του ανατεθεί ή θα λυγίσει από την πίεση; Το επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν, μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω trailer.

 

 

Luigi’s Mansion 2 HD

To Luigi’s Mansion 2 HD θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το καλοκαίρι του 2024, όπως ανακοίνωσαν η Nintendo και η Next Level Games.

Ετοιμάσου να εξερευνήσεις πολλές στοιχειωμένες επαύλεις με τον Luigi και να αιχμαλωτίσεις φαντάσματα με το Poltergust 5000. Θα πρέπει να ανακτήσεις τα θραύσματα του Dark Moon που λείπουν και είναι διάσπαρτα σε διάφορες ξεχωριστές στοιχειωμένες επαύλεις, η καθεμία με τους δικούς της γρίφους που πρέπει να λύσεις, αλλά και γεμάτες φαντάσματα που θα πρέπει να συλλάβεις. Ως έμπειρος κυνηγός φαντασμάτων θα χρησιμοποιήσεις το πανίσχυρο εργαλείο Poltergust 5000, για να ρουφήξεις τα φαντάσματα (αλλά και κουρτίνες παραθύρων) και να φυσήξεις αέρα για να ψάξεις σε κάθε γωνιά των ανατριχιαστικών, αλλά και γοητευτικών αρχοντικών. Αυτή η τρομακτικά διασκεδαστική περιπέτεια, που κυκλοφόρησε αρχικά για το Nintendo 3DS, έχει πλέον αναβαθμιστεί οπτικά σε επίπεδο HD για το Nintendo Switch.

Το Dark Moon που κρέμεται πάνω από την κοιλάδα Evershade φαίνεται να λειτουργεί ως ηρεμιστικό για τα φαντάσματα που κατοικούν εκεί. Ο ιδιόρρυθμος καθηγητής E. Gadd έχει μελετήσει τα φιλικά πνεύματα. Αλλά όταν το Dark Moon ξαφνικά διαλύεται και πέφτει στην κοιλάδα, τα κάποτε φιλικά φαντάσματα γίνονται εχθρικά. Ο Luigi πρέπει να ριχτεί στη δράση και να συγκεντρώσει το θάρρος του για να επαναφέρει το Dark Moon στη θέση που του αξίζει στον ουρανό.

Μαζί με άλλους τρεις παίκτες θα μπορείς να σχηματίσεις ομάδα για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις του ScareScraper, ενός στοιχειωμένου κτιρίου που βρίθει από φαντάσματα και δοκιμασίες που δεν υπάρχουν στο κυρίως παιχνίδι. Επιστράτευσε τους συναδέλφους σου κυνηγούς φαντασμάτων για να ανεβείτε στον τρομακτικό πύργο τοπικά ή διαδικτυακά.

 

 

Super Mario RPG

H Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Super Mario RPG, στο πλαίσιο του Nintendo Direct.

Το παιχνίδι του Super Nintendo Entertainment System επιστρέφει με ανανεωμένα γραφικά και νέες δυνατότητες. Ο Mario και ο Bowser σχηματίζουν μια άνευ προηγουμένου συμμαχία για να αντιμετωπίσουν έναν τρομερό εχθρό και μαζί τους είναι η Princess Peach, μαζί με τους Mallow και Geno.

Στη μάχη, θα πρέπει να συγχρονίσεις το πάτημα των πλήκτρων με τα Action Commands για να αυξήσεις τη ζημιά που προκαλείς ή να μειώσεις τη ζημιά που λαμβάνεις. Τώρα, αν συγχρονίσεις τέλεια τις επιθέσεις σου, θα μπορείς να προκαλέσεις σημαντική ζημιά σε όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα. Τα επιτυχημένα Action Commands θα προσθέτουν πόντους στο Action Gauge που, όταν γεμίσει, θα ενεργοποιήσει ένα Triple Move τριών χαρακτήρων. Το Triple Move αλλάζει με βάση την τρέχουσα σύνθεση της ομάδας σου, οπότε θα έχεις στη διάθεσή σου πολλούς συνδυασμούς.

Ακριβώς όπως το αρχικό παιχνίδι, θα συναντήσεις bosses με πολύχρωμες προσωπικότητες. Αυτήν τη φορά, μόλις ολοκληρώσεις το παιχνίδι, θα μπορείς να τα βάλεις μαζί τους εκ νέου, σε δοκιμασίες που μόνο εύκολες δεν θα είναι.

Το Super Mario RPG θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 17 Νοεμβρίου.

 

WarioWare: Move It!

Ένα νέο trailer για το WarioWare: Move It! έκανε την εμφάνισή του στο Nintendo Direct.

Παρέα με τον Wario θα επισκεφτείς ένα τροπικό θέρετρο γεμάτο motion based micro-games. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να χαλαρώσεις, γιατί αυτά τα αστραπιαία micro-games σου σερβίρονται το ένα μετά το άλλο— οπότε ετοιμάσου για γρήγορες κινήσεις. Υπάρχει και Party Mode με τη συμμετοχή έως τεσσάρων παικτών. Συνολικά, σε περιμένουν περισσότερα από 200 micro-games και πολλά modes για απεριόριστη διασκέδαση.

Το WarioWare: Move It! θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 3 Νοεμβρίου 2023.

 

 

Όλες οι υπόλοιπες ανακοινώσεις στο πλήρες video της παρουσίασης που ακολουθεί.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώPlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη