Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο PlayStation State Of Play Σεπτεμβρίου 2023

by Aggeliki Tsoukana

Αν και αρχικά η Sony έκανε λόγο μόνο για indies και third party games, τελικά έκανε την έκπληξη και στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, νέα πλάνα και πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Marvel’s Spider-Man 2. Ξεχωρίσαμε και παραθέτουμε στη συνέχεια τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του event.

 

Marvel’s Spider-Man 2

H Sony Interactive Entertainment και η Insomniac Games κυκλοφόρησαν δυο νέα trailers για το Marvel’s Spider-Man 2, που είχε την τιμητική του στο πρόσφατο State of Play. Στο πρώτο παρουσιάζεται η Νέα Υόρκη, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει το Brooklyn και το Queens, ενώ το δεύτερο αφορά το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition.

Στο Marvel’s Spider-Man 2 το μέγεθος της Νέας Υόρκης έχει διπλασιαστεί, παρόλα αυτά παραμένει ασφυκτικά γεμάτη από κύριες και δευτερεύουσες αποστολές, όπως επίσης υπάρχει και μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων. Ακόμα, η μετακίνηση έχει γίνει πιο γρήγορη με την προσθήκη των Web Wings τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με τις κλασσικές μετακινήσεις με τον ιστό.

Θα μπορούν επίσης να αλλάζεις μεταξύ του Peter Parker και του Miles Morales στον ανοιχτό κόσμο σχεδόν αμέσως, χάρη στη δύναμη του PlayStation 5. Και οι δύο Spider Heroes είναι σημαντικοί χαρακτήρες στην ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2 και ο καθένας θα πρέπει να ανακαλύψει τις δικές του παράπλευρες ιστορίες σε όλη την πόλη.

Ο Kraven the Hunter και το τερατώδες Venom εντάσσονται στη λίστα των κακοποιών και θα ταλαιπωρήσουν τους ήρωες, τις σχέσεις μεταξύ τους τους και το μέρος που αποκαλούν σπίτι. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι δύο κακοποιοί που προκαλούν προβλήματα στην πόλη.

Στο Marvel’s Spider-Man 2, οι πρωταγωνιστές έχουν ένα νέο σύνολο ικανοτήτων και δεξιοτήτων, όπως οι νέες δυνάμεις Symbiote και τα Spider-Arms του Pete που είναι επιθετικά και αδυσώπητα. Εν τω μεταξύ, ο Miles έχει αναβαθμισμένες βιοηλεκτρικές δυνάμεις και εξελιγμένες ικανότητες. Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα μέσω του βελτιωμένου συστήματος χειρισμού για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ.

 

 

Όσον αφορά τη Digital Deluxe Edition, θα περιλαμβάνει 10 αποκλειστικές ενδυμασίες, επιπλέον αντικείμενα για το Photo Mode items και 2 Skill Points.

Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.

 

 

Final Fantasy VII Rebirth

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Όπως έγινε γνωστό θα γίνουν διαθέσιμες μια σειρά από εκδόσεις σε φυσική και ψηφιακή μορφή.

 

Φυσικές Εκδόσεις

Standard Edition, περιλαμβάνει το παιχνίδι

Deluxe Edition, περιλαμβάνει το παιχνίδι, το Mini-soundtrack σε CD, ένα artbook και θήκη SteelBook

Collector’s Edition, περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα συλλεκτικά αγαλματίδιο του Sephiroth, το περιεχόμενο της Deluxe Edition, το DLC “Summoning Materia”, που θα σου επιτρέπει να καλείς το Moogle Trio και το “Magic Pot” μαζί με εξοπλισμό όπως το “Reclaimant Choker” και το “Orchid Bracelet”.

 

Ψηφιακές Εκδόσεις

Standard Edition, περιλαμβάνει το παιχνίδι

Digital Deluxe Edition, περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα ψηφιακό Mini-soundtrack, ένα ψηφιακό και ψηφιακό περιεχόμενο όπως το “Magic Pot” Summoning Materia, το “Reclaimant Choker” accessory και το “Orchid Bracelet” armor.

Digital Deluxe Edition Upgrade

Final Fantasy VII Remake and Final Fantasy VII Rebirth Twin Pack, περιλαμβάνει το Final Fantasy VII Rebirth και το Final Fantasy VII Remake Intergrade

Final Fantasy VII Rebirth Digital Deluxe Twin Pack, περιλαμβάνει το Final Fantasy VII Rebirth και το Final Fantasy VII Remake Intergrade, συν το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition

 

 

Εδώ και χρόνια, η Shinra Electric Power Company παρέχει στον κόσμο ενέργεια σε βάρος της ροής της ζωής, του “ποταμού” από όπου ρέει όλη η ζωή και στη συνέχεια επιστρέφει.

Αφού εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και συμμετείχαν σε μια σειρά από μάχες, ο Cloud και οι σύντροφοί του αφήνουν πίσω τη Midgar και ξεκινούν για τον ευρύτερο κόσμο. Μόλις βρεθούν στα λιβάδια, επιβιβάζονται σε chocobos και ξεκινούν ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό.

Εν τω μεταξύ, ο Zack, χτυπημένος και ταλαιπωρημένος από τη μάχη του ενάντια σε έναν μεγάλο στρατό, μπαίνει στις ερημιές της Midgar κουβαλώντας στους ώμους του τον Cloud που έχει δηλητηριαστεί. Αν και έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον θάνατο προς το παρόν, το δυσοίωνο ρήγμα στον ουρανό του δίνει ελάχιστους λόγους να χαίρεται.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη απειλή που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Η Επιτροπή Αντίστασης της Shinra, με την υποστήριξη της προσωρινής κυβέρνησης του Wutai, κηρύσσει τον πόλεμο στην εταιρεία. Φιγούρες ντυμένες με μαύρες στολές φέρουν μαζί τους το πτώμα της Jenova, μια πραγματική συμφορά από έναν άλλο κόσμο και οι Weapons – οι άγριοι και τερατώδεις φύλακες του πλανήτη – ξύπνησαν πρόσφατα.

Μέσα σε αυτό το χάος, ο Sephiroth έχει θέσει σε ισχύ το σχέδιό του, διασφαλίζοντας έτσι μυριάδες μοίρες διαπλέκονται και γεννιούνται εκ νέου.

 

Avatar: Frontiers of Pandora

Η Ubisoft και η Massive Entertainment αποκάλυψαν το story trailer του Avatar: Frontiers of Pandora.

Είσαι ένα Na’vi που έχει απαχθεί από τη μιλιταριστική εταιρεία των ανθρώπων που είναι γνωστή ως RDA και έχεις εκπαιδευτεί για να υπηρετείς τον σκοπό τους. Δεκαπέντε χρόνια μετά, είσαι ελεύθερος, αλλά βρίσκεσαι ξένος στη γενέτειρά σου. Θα προσπαθήσεις να συνδεθείς ξανά με τη χαμένη σου κληρονομιά, θα ανακαλύψεις τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Na’vi και θα γίνεις μέλος άλλων φυλών για να προστατέψεις την Pandora από την RDA.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft Store).

 

 

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

Το Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2 και Quest στις 26 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η nDreams.

Αν είσαι έτοιμος να σώσεις το San Francisco από τον Ghost Lord, τότε πάρε τους φίλους σου και δημιουργήστε τη δική σας ομάδα σε αυτό το νέο cooperative multiplayer adventure, που διαδραματίζεται στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Θα έχεις στη διάθεσή σου όλα τα σύγχρονα Ghostbustin’ gadgtes, από απομακρυσμένους πυργίσκους έως δολώματα φαντασμάτων. Θα αναλάβεις μια ποικιλία αποστολών, όπως η συλλογή σκοτεινών PKE ή το κλείσιμο πυλών που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις. Θα χρειαστεί να συνεργαστείς με την ομάδα σου για να λύσετε γρίφους, να παγιδεύετε φαντάσματα και να σταματήσετε το March of the Malevolent. Δεν υπάρχει τίποτα σαν το bustin’ με φίλους, αλλά ακόμα κι αν παίζεις solo, μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνος το Ghost Lord με τη βοήθεια ενός “εικονικού” συνεργάτη.

Οι δυνατότητες του PlayStation VR2 ζωντανεύουν το σύμπαν των Ghostbusters όπως ποτέ άλλοτε. Θα νιώσεις την ένταση καθώς φαντάσματα διαπερνούν το σώμα σου, θα κλείσεις το μάτι στους συμπαίκτες σου και θα αισθανθείς το κλικ της σκανδάλης καθώς πυροδοτείς το Proton Wand σου. Ετοιμάσου να βυθιστείς στην καλύτερη εμπειρία Ghostbusters για εικονική πραγματικότητα.

 

 

Για οτιδήποτε άλλο ανακοινώθηκε μπορείς να παρακολουθήσεις το video της πλήρους παρουσίασης.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη