Όλα όσα ξέρουμε για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6.

by Zikou Stella

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, όμως ο εμβληματικός τίτλος της Rockstar Games εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των gamers, έχοντας παγιώσει τη θέση του στο Top 3 των παιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών ανάμεσα στο Minecraft και το Tetris, με συνολικές πωλήσεις που έχουν φτάσει τα 185 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Και τι περιμένουν όλοι αυτοί οι παίκτες; Μα φυσικά το Grand Theft Auto 6, για το οποίο η εταιρεία έχει ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Έκτοτε, δεν έχει περάσει μήνας που να μην έχουν ξεπηδήσει διάφορες φήμες για την κυκλοφορία του τίτλου. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο αξιόπιστες και τις συγκεντρώσαμε εδώ, για να ξέρεις τι να περιμένεις.

 

 

Πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6;

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει, αλλά σύμφωνα με γνωστό και αξιόπιστο insider της gaming βιομηχανίας, στόχος της Rockstar είναι το παιχνίδι να είναι έτοιμο για την εορταστική περίοδο του 2024. Μάλιστα, ο CEO της Take – Two Interactive – στην οποία ανήκει η Rockstar Games – έχει δηλώσει σε ενημέρωση των μετόχων ότι περιμένουν ισχυρά έσοδα το οικονομικό έτος του 2025, το οποίο περιλαμβάνει την περίοδο από τον Απρίλιο του 2024 μέχρι τον Μάρτιο του 2025. Τέλος, η πιο πρόσφατη φήμη θέλει την Rockstar να κάνει κάποια μεγάλη ανακοίνωση στις 23 Οκτωβρίου.

 

 

Σε ποια πόλη θα διαδραματίζεται στο GTA 6;

Liberty City, Vice City, Alderney City, San Fierro, Las Venturas και Los Santos είναι οι πόλεις που έχουν φιλοξενήσει τους εκατομμύρια παίκτες του franchise. Ποια θα είναι η κεντρική πόλη του GTA 6; Όλες περισσότερες διαρροές κάνουν λόγο ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο “Miami” της Rockstar, με την πιο πρόσφατη διαρροή να ενισχύει αυτή την φήμη, καθώς περιλάμβανε οχήματα με πινακίδες Vice City! Ακόμα πάντως και αν το franchise επιστρέψει στην Vice City, είναι μάλλον απίθανο ο τίτλος να περιλαμβάνει μία και μόνο πόλη, καθώς το GTA 6 θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχει φτιάξει ποτέ η Rockstar.

 

Σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο το GTA 6;

Χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, όμως οι διαρροές ισχυρίζονται ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για πλατφόρμες νέας γενιάς δηλαδή PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώPlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη