Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα backwards compatibility του Xbox

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μπορεί στην εορταστική εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Xbox, τα φώτα της δημοσιότητα να μονοπώλησε η ανακοίνωση της τηλεοπτικής μεταφοράς του Halo, όμως έγιναν και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις. Μία από αυτές, και η ολοκλήρωση του προγράμματος backwards compatibility του Xbox με την προσθήκη περισσοτέρων από 70 νέων τίτλων στη σχετική λίστα.

Και τα 76 παιχνίδια που προστίθενται στον υπάρχοντα κατάλογο θα επωφεληθούν από την ισχύ των Xbox Series X|S, και Xbox One και θα υποστηρίζουν υψηλότερες αναλύσεις.
Συγκεκριμένα θα υποστηρίζεται:
4x αύξηση της ανάλυσης σε Xbox Series X και Xbox One X
3x αύξηση της ανάλυσης σε Xbox Series S
2x αύξηση της ανάλυσης σε Xbox One S και Xbox One, ενώ όλοι οι τίτλοι θα υποστηρίζουν λειτουργία Auto HDR

Επίσης 11 από τους τίτλους θα υποστηρίζουν FPS Boost, δηλαδή gameplay σε έως και 60fps, συμπεριλαμβανομένων των F.E.A.R., F.E.A.R. 3, Binary Domain, και NIER. Την ίδια δυνατότητα αποκτούν και 26 από τους υπάρχοντες τίτλους, συμπεριλαμβανομένων όλων των παιχνιδιών του Gears of War franchise, του Fallout 3, του Fallout: New Vegas, του Elder Scrolls IV: Oblivion, του Dragon Age: Origins, των Dead Space 2 & 3, του Alan Wake και του Sonic Generations.

Αναλυτικά τη λίστα με όλα τα νέα παιχνίδια μπορείς να τη δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί

 

 

ενώ τον πλήρη κατάλογο με τα παιχνίδια της υπηρεσίας μπορείς να το βρεις εδώ.

Να σημειώσουμε πάντως πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ισχυρίζεται πως δεν θα προστεθούν νέοι τίτλοι στην υπηρεσία, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες προσθήκες στο μέλλον.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη