Owlet: Γνώρισε την πρωτοποριακή κάλτσα και την έξυπνη κάμερα για μωρά!

by Zikou Stella

Το να βρίσκεται το μωρό σου σε άλλο χώρο από εσένα, πάντα προκαλεί κάποια ανησυχία. Άλλωστε ένα βρέφος χρειάζεται στενή παρακολούθηση, ειδικά κατά τον νυχτερινό ύπνο. Ευτυχώς, χάρη στην παγκοσμίου φήμης τεχνολογία Owlet, μπορείς να ελέγχεις κάθε στιγμή το μωρό σου χωρίς να χρειάζεται να είσαι συνέχεια κοντά του.

Μετρώντας μια δεκαετία έρευνας και ανάπτυξης, η Owlet προσάρμοσε την τεχνολογία παλμικής οξυμετρίας, που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των επιπέδων οξυγόνου και των παλμών μέσω του δακτύλου, σε μια έξυπνη κάλτσα για μωρά. Η κάλτσα συνδέεται ασύρματα με έναν δέκτη που εκπέμπει προειδοποιήσεις και μπορεί να μεταφέρει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε μια συνδεδεμένη εφαρμογή για smartphones.

Παράλληλα, η έξυπνη κάμερα για παιδιά Owlet μεταδίδει βίντεο και ήχο στο smartphone σου, για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία του μωρού σου.

 

Ξεκούραστος ύπνος για όλη την οικογένεια με την έξυπνη κάλτσα Smart Sock 3

Η πρωτοποριακή κάλτσα για παιδιά Owlet σού παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τον καρδιακό ρυθμό, το επίπεδο οξυγόνου και τις τάσεις ύπνου του παιδιού σου από την πρώτη νύχτα που θα το φέρεις στο σπίτι μέχρι την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Μπορείς να παρακολουθείς τις μετρήσεις του παιδιού σου σε πραγματικό χρόνο με τη δωρεάν εφαρμογή Owlet και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις, ώστε να γνωρίζεις πότε το παιδί σου σε χρειάζεται πραγματικά.

Με μια ματιά στη διαισθητική εφαρμογή Owlet για κινητά Android και iOS βλέπεις άμεσα τις μετρήσεις του μωρού σου, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Έτσι, μένεις ενημερωμένος για την ευημερία του μωρού ενώ κοιμάται. Επιπρόσθετα, βλέπεις τις συνολικές ώρες ύπνου, το πόσες φορές ξυπνάει και τη συνολική ποιότητα ύπνου. Χρησιμοποίησε τα δεδομένα για να δημιουργήσεις νέες ρουτίνες καθώς το μωρό σου μεγαλώνει.

Η έξυπνη κάλτσα Smart Sock είναι πάντα σε ετοιμότητα, αφού μπορείς να τη φορτίζεις εύκολα και γρήγορα.

 

 

Πλήρης εικόνα για την ευημερία του μωρού σου με την κάμερα Owlet

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση του μωρού γίνεται πιο ολοκληρωμένη με την Owlet Cam Baby Monitor. Αυτή η συσκευή παρακολούθησης μωρού συνδυάζει τις έξυπνες κάλτσες Smart Sock και την Owlet Cam για να σου δώσει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του μωρού σου. Η κάμερα Owlet μετατρέπει το τηλέφωνό σου σε έξυπνο μόνιτορ μωρού για να είσαι βέβαιος με τα μάτια και τα αυτιά σου ότι το μωρό σου είναι καλά.

Η κάμερα Owlet μεταδίδει βίντεο HD 1080p μέσω σύνδεσης WiFi, ώστε να μπορείς να ακούς και να βλέπεις το μωρό σου από οπουδήποτε. Μπορείς να βλέπεις το μωρό σου και το περιβάλλον του με βίντεο HD, αξιοποιώντας την αυτόματη ρύθμιση νυχτερινής όρασης και τον ευρυγώνιο φακό 130 μοιρών, για να ελέγχεις το μωρό ακόμα και αργά τη νύχτα. Με ζουμ 4x μπορείς να δεις κάθε λεπτομέρεια στο δωμάτιο του παιδιού, ενώ έχεις ενημέρωση ακόμη και για τη θερμοκρασία και την υγρασία δωματίου.

Μπορείς να βλέπεις το μωρό σου όπου κι αν βρίσκεσαι, σε έως και τέσσερις συσκευές τη φορά. Οι ειδοποιήσεις ήχου και κίνησης της κάμερας σε ενημερώνουν πότε το μωρό σε χρειάζεται. Ο ήχος παρασκηνίου σου επιτρέπει να ακούς το μωρό στη συσκευή σου ενώ κάνεις άλλα πράγματα και η αμφίδρομη συνομιλία σε βοηθά να ηρεμήσεις το μωρό σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μην χάνεις στιγμή.

 

 

Για να φροντίζεις αυτό που είναι πιο σημαντικό

Η Owlet δίνει αίσθηση ασφάλειας σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο γονείς. Πράγμα που σημαίνει λιγότερο άγχος και καλύτερη ποιότητα ύπνου για όλους. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Owlet γίνονται σύμμαχοί σου για να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε ό,τι αξίζει περισσότερο στην ζωή σου και να απολαμβάνεις τη χαρά του να είσαι γονιός, με λιγότερο άγχος και κούραση.

Μπορείς να δεις ακόμη