Παίξε αναπαυτικά με τις πιο gaming καρέκλες της αγοράς

by Zikou Stella

Το gaming αποτελεί αγαπημένο hobby για πολλούς, ενώ άλλοι θα το χαρακτήριζαν και τρόπο ζωής. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είτε σπαταλάς κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα, είτε «τρως» μέρες ατέλειωτες για να ολοκληρώσεις και το τελευταίο σκληροπυρηνικό quest στο map σου, χρειάζεσαι εκείνη την καρέκλα που θα στηρίξει τις προσπάθειές σου, και πάνω από όλα το κορμί σου. Με λίγα λόγια χρειάζεσαι εργονομία και αναπαυτικότητα.

 

The Razer way…

Η Razer βρισκεται στην αγορά του gaming από το 2005 και από τότε εφοδιάζει τους gamers όλα όσα χρειάζονται για να πάνε το παιχνίδι τους στο επόμενο level. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό σου, όσον αφορά και την καρέκλα που θα στηρίξει το παιχνίδι σου. Η Tarok Pro By Zen συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της Razer και σου προσφέρει την εργονομία, αλλά και την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι.

Η πλάτη της αγκαλιάζει τον κορμό σου και οι μεταλλικοί της βραχίονες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ρυθμίζονται ανάλογα με τη στάση του κορμιού και των χεριών σου. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχει σχεδιαστεί και ο πολυχρηστικός μηχανισμός κλίσης της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις απλή ώθηση προς τα πίσω και να κλειδώσεις τη θέση σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η μπουκάλα αέρα κλάσης 4, με 100mm travel, που είναι τοποθετημένη σε βάθος 80mm κάτω από την ενισχυμένη βάση και σου προσφέρει τη σταθερότητα που πάντα ζητούσες. Κλείνοντας, επειδή πάντα τα υλικά παίζουν σημαντικό ρόλο, η καρέκλα είναι ενδεδυμένη με υψηλής ποιότητας PU δερματίνη, ενώ στο σετ περιλαμβάνονται και δύο βελούδινα μαξιλάρια με αφρό μνήμης για τον αυχένα και τη μέση σου.

 

The newbie… κατά κάποιο τρόπο

Μπορεί η Razer να θεωρείται παλιά στον χώρο των περιφερικών για gamer, όμως υπάρχουν εταιρείες που παλεύουν την είσοδο τους στην αγορά με αρκετά μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Deltaco η οποία ξεκίνησε το 1991 ως εταιρία υπολογιστών και μόλις το 2017 μπήκε στον χώρο των περιφερειακών gaming, μέσω της θυγατρικής της, της Deltaco Gaming.

Όπως, λοιπόν, πολύ καλά κατάλαβες η Deltaco παράγει και καρέκλες gaming. Σπουδαίο παράδειγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από την εταιρία, αποτελεί η GAM-096R Iron Frame. Είναι ενδεδυμένη από συνθετικό δέρμα, διαθέτει ανάκλιση και εργονομικό σχεδιασμό για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Τα μαξιλάρια αυχένα και πλάτης είναι ρυθμιζόμενα και εφαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες σου. Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως η καρέκλα της Deltaco κάνει τα πάντα χωρίς πολλές φανφάρες. Το μόνο που χρειάζεται να σε απασχολήσει είναι το παιχνίδι σου.

 

The devotion

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για την Arozzi. Θα αναρωτηθείς τι το ξεχωριστό έχει από τις παραπάνω εταιρίες. Η απάντηση είναι πως και οι τρεις είναι κορυφαίες στο είδος τους, όμως η Arozzi ιδρύθηκε το 2013 με μόνο σκοπό να σου παρέχει την ιδανική καρέκλα για να τερματίσεις κάθε hard level, χωρίς να σηκωθείς πιασμένος. Οι απόλυτες καρέκλες gaming ήταν ο σκοπός της κατά την ίδρυση της και αυτό πρεσβεύει μέχρι και σήμερα.

Η Arozzi Milano συγκεντρώνει όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Είναι εργονομική, διαθέτει ανάκλιση (με κλείδωμα) και είναι φτιαγμένη από συνθετικό δέρμα. Τα μπράτσα της είναι σταθερά και διαθέτουν επιπλέον επένδυση για τη στήριξη των χεριών σου. Η πλάτη και το κάθισμα της έχουν επένδυση αφρού για απόλυτη αναπαυτικότητα, ενώ το συνθετικό της δέρμα καθαρίζεται εύκολα. Ναι η τελευταία πληροφορία αφορά εσένα που τρως και πίνεις ενώ παίζεις.

Πάρε τον χρόνο σου λοιπόν και διάλεξε τι ταιριάζει στις ανάγκες σου. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι, αν όχι η σημαντικότερη, μία από τις πιο σημαντικές που έχεις να κάνεις για τη διαμόρφωση του gaming χώρου σου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη