Πέμπτη 05 Αυγούστου. Τα αποτελέσματα του ελληνικού ‘‘επιτελείου’’.

by K-Admin 1

 

Δεκατέσσερις ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων και το τέλος της διοργάνωσης πλησιάζει.

 

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες ο νεαρός πρωταθλητής της μαραθώνιας κολύμβησης, Άλκης Κυνηγάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά και πορεία. Στα 10 χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης ο Κυνηγάκης κατάφερε να πάρει την 5η θέση και να μείνει πολύ κοντά στους αθλητές που όδευαν προς τα μετάλλια. Με επίδοση 1:49:29.2 πήρε μια πολύ καλή θέση και έδειξε πως αυτό ήταν μόνο η αρχή της πορείας που θα ακολουθήσει.

 

 

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η αθλήτρια της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη  καθώς γνώρισε την ήττα

με σκορ 4-11 από τη Λουΐζα Ελίζαμπεθ Μελέντρες Βαλβέρδε στη φάση των ‘‘16’’. Δήλωσε απογοητευμένη από την προσπάθεια της δείχνοντας πως ο αποκλεισμός αυτός της στοίχισε.

 

 

Με το σκρατς ξεκίνησε την προσπάθεια του στην ποδηλασία πίστας ο Χρήστος Βολικάκης. Τερμάτισε στη 17η θέση κάτι που τον εμπόδισε από μια καλή θέση στους αγώνες. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας έμεινε αρκετά πίσω και βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να προσπαθεί να φτάσει τους άλλους. Στο τέμπο πήρε τη 17η θέση όμως στη γενική κατάταξη έπεσε 18ος. Στον τρίτο αγώνα τερμάτισε 14ος και ανέβηκε έτσι 16ος στην γενική κατάταξη. Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ο Χρήστος Βολικάκης εγκατέλειψε και εμφανίστηκε καθαρά απογοητευμένος στις μετέπειτα δηλώσεις του.

 

 

 

Η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του άλματος επί κοντώ ξεκίνησε τις προσπάθειες της με πολύ καλές προϋποθέσεις. Πέρασε με τη 2η τα 4.50 μ. όμως οι επόμενες τρεις προσπάθειες δεν απέδωσαν στα 4.70 μ. με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει στο σημείο αυτό και να πάρει έτσι την 8η θέση.

 

 

Πολύ κοντά στα μετάλλια βρέθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη όμως κατέκτησε τελικά την 4η θέση. Η καλύτερη δική της προσπάθεια ήταν στα 4.80 μ. καθώς δεν κατάφερε να περάσει τα εμπόδια των 4.85μ. και των 4.90μ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη