Πέρασε όμορφα την Ημέρα της Γυναίκας στο σπίτι

by K-Admin 1

 

Φέτος, η Ημέρα της Γυναίκας θα γιορταστεί διαφορετικά σε όλο τον κόσμο. Τα μέτρα προστασίας, δεν επιτρέπουν εορτασμούς και συμβολικές πορείες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις αυτήν την ιδιαίτερη μέρα παρέα με την πιο ξεχωριστή γυναίκα που γνωρίζεις: τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά, τη γειτόνισσα, την κολλητή ή τη συνάδελφό σου! Η γυναικεία εφευρετικότητα άλλωστε είναι παροιμιώδης, και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να περάσεις μία υπέροχη μέρα με τις υπέροχες γυναίκες της ζωής σου. Άλλωστε η πανδημία μας έμαθε καλά πως σημασία δεν έχει που γιορτάζεις, αλλά με ποιους!

Χαλάρωσε και διασκέδασε στο σπίτι, σου αξίζει!

 

 

Ξεκίνα με ένα καλό κρασί…

Ένα μπουκάλι απ’ το αγαπημένο σου κρασί είναι μια καλή αρχή για να χαλαρώσεις, να αποβάλλεις την ένταση της ημέρας και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Κι αν ακόμα δεν έχεις εντρυφήσει αρκετά στον κόσμο του κρασιού, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις. Πειραματίσου, δοκίμασε διαφορετικές ποικιλίες, κάνε μια επίσκεψη σε μία κάβα όπου μπορείς να ενημερωθείς για τις ιδιαιτερότητες κάθε φιάλης, και ανακάλυψε έναν θαυμαστό κόσμο γεύσης και απόλαυσης. Το κρασί όμως, το απολαμβάνεις καλύτερα με τα κατάλληλα συνοδευτικά. Ετοίμασε μία ωραία πιατέλα τυριών και αλλαντικών, μια ποικιλία φρέσκων φρούτων, λίγα κριτσίνια και φυσικά το απαραίτητο κουβεντολόι! Να σου θυμίσουμε ότι για τη σωστή συντήρηση των κρασιών, μπορείς να προμηθευτείς έναν συντηρητή κρασιών. Υπάρχουν και μικροί, με χωρητικότητα αποθήκευσης 6 φιαλών, όπως ο Sandstrom SWC6B19G. Έτσι, θα μπορείς να συντηρείς και να απολαμβάνεις τα κρασιά σου σαν κάθε σωστός wine lover.

 

 

…συνέχισε με μία καλή ταινία…

Επιλέξτε μαζί μία ωραία ταινία. Ίσως τώρα είναι η ευκαιρία σας για εκείνη την ιστορία αγάπης που δεν κατάφερες ποτέ να δεις γιατί είσαι μόνη και ήθελες κάποιον να κλάψετε παρέα ή γιατί κανένας άλλος στο σπίτι, ούτε ο σύντροφος ούτε τα παιδιά σου, δε σε άφηναν να τη δεις.

Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες Netflix, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μιας υφιστάμενης συνδρομής ή για τη δημιουργία νέας συνδρομής. Με μια κάρτα Netflix, αποκτάς τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, γεμάτο φανταστικές ιστορίες που συνδέουν όλο τον κόσμο. Κι άκου κι αυτό! Υπάρχει το Neflix party, ένα extension του Chrome, που επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση της ίδιας ταινίας και ατελείωτο chat για σχολιασμό ανάμεσα σε συνδεδεμένους χρήστες! Έτσι, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να συνδέεσαι με την κολλητή σου ή και με όλη την παρέα και να απολαμβάνετε παρέα την ίδια ταινία!

Κι αν δε θέλεις την κάρτα ή αν έχεις την εφαρμογή ήδη στο κινητό σου, με ένα Google Chromecast, που συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου και στη συνέχεια με το δίκτυο Wi-Fi σου, μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές της αρεσκείας σου! Με λίγα λόγια, συνδέεις το κινητό με την τηλεόρασή σου και μπορείς να δεις βίντεο από το YouTube ή ταινία από οποιαδήποτε εφαρμογή! Μετάφερε εύκολα δεδομένα στο Chromecast 3rd Generation από tablet, φορητό υπολογιστή, smartphone Android ή iPhone στην τηλεόρασή σου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Και η αγαπημένη σας ταινία σας περιμένει!

Αν αποκτήσεις κι ένα soundbar, το κατάλληλο για τη δική σου τηλεόραση, που αναδημιουργεί τον ήχο και τον φέρει σε επίπεδα 3D, τότε σίγουρα θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά, σαν να ήσασταν σε κινηματογράφο!

 

 

Ως γνωστόν, ο καλύτερος φίλος μιας ταινίας είναι το ποπ κορν! Και μπορείς να φτιάξεις τα δικά σας ποπ κορν στο σπίτι, με τη βοήθεια μίας μηχανής ποπ κορν όπως η Ariete Party Time 2956. Φτιάξε τραγανά και αφράτα ποπ κορν σε λιγότερο από 2 λεπτά! Δεν χρειάζεται να προσθέσεις λάδι ενώ το μπολ είναι αποσπώμενο για να τα πάρεις αμέσως μαζί σου στον καναπέ.

Έτσι, ακόμα κι αν λόγω των συνθηκών δεν είσαι μόνη στο σπίτι, με την κολλητή σου, μπορείτε να το γιορτάσετε οικογενειακώς και να περάσετε μία ξεχωριστή βραδιά.

Έχεις έτοιμο, λοιπόν, τον δικό σου prive κινηματογράφο για να απολαμβάνεις, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, την αγαπημένη σου συνήθεια που στερείσαι λόγω των συνθηκών. Άραξε στον καναπέ, πάρε αγκαλιά τα ποπ κορν, διάλεξε την ταινία που θέλεις, απόλαυσέ την με ήχο Dolby Surround και νιώσε σαν να μεταφέρεσαι στην αίθουσα του αγαπημένου σου multiplex!

 

 

…κλείσε τη βραδιά με τη μεγάλη αγάπη κάθε γυναίκας: μία σοκολάτα!

Τι καλύτερο από το να κλείσεις τη βραδιά σου με άφθονη σοκολάτα! Είναι γνωστό πως οι γυναίκες την αγαπούν πολύ, και όχι άδικα.

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως η σοκολάτα βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους, ενώ η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά, όπως οι πολυφαινόλες. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει πως η σοκολάτα μπορεί να ενεργοποιήσει ορισμένα σημεία του εγκεφάλου και εκείνος να εκκρίνει περισσότερες ενδορφίνες από ένα παθιασμένο φιλί.

Σίγουρα δεν πίστευες πως η σοκολάτα μπορεί να κάνει καλό στην υγεία σου, αλλά αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά. Η μυρωδιά της σοκολάτας σε χαλαρώνει, σε κρατάει ήρεμη και πιο συγκεντρωμένη.

Χωρίς τύψεις λοιπόν, παραδώσου στην απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει ένα σιντριβάνι σοκολάτας όπως το Ariete 2962, που χωράει μέχρι και 500gr λιωμένης σοκολάτας, ώστε να μην ξεμείνετε εύκολα. Βουτήξτε μέσα φράουλες, φρούτα, μπισκότα κι ότι μπορείτε να φανταστείτε!

 

Ό,τι κι αν επιλέξεις το μόνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσένα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, και θα δεις να μεταμορφώνεσαι στην πιο χαρούμενη, αισιόδοξη και δυνατή εκδοχή σου!

Μπορείς να δεις ακόμη