Πες χρόνια πολλά στη μαμά σου, με μικρές εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής

 

Τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμάμε τη μητρότητα. Τιμάμε τη μαμά, αυτή την αστείρευτη πηγή αγάπης και δοτικότητας. Τον άνθρωπο που φυσάει πίσω από τα φτερά σου για να πετάξεις και κρατάει στα χέρια την άγκυρά σου για να μην χαθείς. Η αγάπη σου για εκείνη είναι αναμφισβήτητη, όμως οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου αφήνουν αρκετά περιθώρια για να της το δείξεις.

Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία για να την ευχαριστήσεις. Ένα συμβολικό δώρο, μια μικρή έκπληξη ή λίγος χρόνος αφιερωμένος αποκλειστικά σε εκείνη θα την συγκινήσουν. Εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες.

 

Αφιέρωσέ της χρόνο

Αν μπορείς να συναντηθείς με τη μαμά σου, αφιέρωσέ της λίγο χρόνο για να πάτε μια χαλαρή βόλτα ή να την κεράσεις έναν καφέ στο πάρκο. Πες της τα νέα σου, ζήτα την γνώμη της για θέματα που σε απασχολούν ή θυμηθείτε μαζί παλιές ιστορίες. Σίγουρα θα της φτιάξεις την ημέρα! Στο τέλος της συνάντησης τραβήξτε μαζί μια σέλφι και ανέβασέ την στα social μαζί με μερικά όμορφα λόγια.

 

 

Κάνε της μια όμορφη έκπληξη

Δημιούργησε ένα κολάζ από παλιές οικογενειακές φωτογραφίες ή φτιάξε ένα timeline φωτογραφιών με στιγμές είτε από τη δική της ζωή, είτε από την δική σου ή από σημαντικές οικογενειακές στιγμές. Μπορείς να της το δώσεις, να το τυπώσεις και να της το στείλεις ή, αν είναι εξοικειωμένη με την τεχνολογία, να της το στείλεις ψηφιακά.

 

Κάνε της μια αφιέρωση

Πάρε τηλέφωνο ή στείλε μήνυμα στον αγαπημένο της ραδιοφωνικό σταθμό και άφησε μια αφιέρωση για εκείνη. Φρόντισε μόνο να είναι συντονισμένη την ώρα που θα ακουστεί.

 

Στείλε της λουλούδια

Αν ζεις μακριά από τη μαμά σου ή αν πρέπει να την προστατεύσεις μένοντας μακριά της, μπορείς να της στείλεις λουλούδια ή ακόμα καλύτερα μια γλάστρα με ένα φυτό που θα της θυμίζει για πάντα την όμορφη έκπληξή σου.

 

Στείλε της με delivery, το αγαπημένο της φαγητό και γλυκό

Κάνε μια σπέσιαλ παραγγελία με το αγαπημένο της φαγητό και γλυκό, πλήρωσε online και στείλε το στην πόρτα της.

 

Παράγγειλέ της διαδικτυακά κάτι που χρειάζεται

Ακόμα και να μην της έχεις αγοράσει ακόμα δώρο δεν είναι αργά. Σκέψου κάτι που να χρειάζεται και παράγγειλέ της το. Μετά, ενημέρωσέ την ότι στις επόμενες ημέρες την περιμένει μια έκπληξη από εσένα.

 

Κάνε μια ανάρτηση στα social αφιερωμένη σε εκείνη

Αν η μαμά σου είναι «δικτυωμένη», κάνε μια όμορφη ανάρτηση για εκείνη στα social, που να φανερώνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σου.

 

Οργάνωσε μαζί με τα παιδιά σου μια έκπληξη για τη μαμά

Τα μικρά παιδιά σίγουρα θα χρειαστούν βοήθεια για να οργανώσουν κάποια έκπληξη στη μαμά. Βοήθησέ τα λοιπόν να της φτιάξουν μια όμορφη ζωγραφιά, μια κάρτα, μια κατασκευή ή μάθε τους ένα τρυφερό τραγούδι να της τραγουδήσουν. Χαρίστε της μια μέρα χαλάρωσης μαγειρεύοντας μαζί με τα παιδιά και κάνοντας όλες τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού. Δείτε όλοι μαζί μια αγαπημένη ταινία. Μαζέψτε λουλούδια και φτιάξτε της μια πολύχρωμη ανθοδέσμη. Κάντε της αγκαλιές και δείξτε της πόσο πολύτιμη είναι στη ζωή σας.

 

Μπορείς να δεις ακόμη