Πιο γρήγορη εκκίνηση για τις κονσόλες XBOX Series X/S

by Aggeliki Tsoukana

Από τα πράγματα που η Microsoft κάνει καλά στο gaming είναι η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των κονσολών της με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο! Για αυτό και συχνές είναι οι ενημερώσεις και οι διάφορες βελτιστοποιήσεις και στο software.

Έτσι, ήδη από τον Αύγουστο ο χρόνος εκκίνησης (boot) για τις δυο κορυφαίες κονσόλες της (XBOX Series X και S) μειώθηκε ξανά και κατά 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα συνολικά! Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο νέο logo animation, αλλά σε μία γενικότερη λογική βελτιστοποίησης.

Να σημειωθεί ότι, οι νέας γενιάς κονσόλες ήταν ήδη πολύ πιο γρήγορες κατά την εκκίνηση από τα παλαιότερο XBOX One, ενώ ο προηγούμενος χρόνος τους ήταν περίπου τα 9 δευτερόλεπτα.

Τώρα, βέβαια, μετά από μόλις 4 δεύτερα είσαι έτοιμος για ατελείωτο gaming! Δεν υπάρχει ούτε ελάχιστος χρόνος για χάσιμο.

Τέλος, παρά την παγκόσμια οικονομική συγκυρία και τα προβλήματα εφοδιασμού της αγοράς (ειδικά σε προϊόντα βασισμένα σε ημιαγωγούς), η Microsoft καταφέρνει να διατηρεί σταθερή και αδιάλειπτη τη ροή των δικών την κονσολών στην αγορά.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη