PIXMA TS705: Ο μικρότερος εκτυπωτής της Canon με 5 ανεξάρτητα μελάνια

 

 

Ο Canon PIXMA TS705 αποτελεί το μικρότερο μοντέλο εκτυπωτή της Canon με 5 ανεξάρτητα μελάνια. Συμπαγής σε μέγεθος, το οποίο είναι κατά 18% μικρότερο από εκείνο του προκάτοχού του (PIXMA iP7250), με πληθώρα λειτουργιών και χαρακτηριστικών, ο νέος εκτυπωτής της Canon είναι η ιδανική λύση για το σπίτι ή για ένα μικρό γραφείο.

Χάρη στη συμβατότητα του με τεχνολογίες διασύνδεσης και προηγμένες υπηρεσίες, όπως οι Amazon Alexa και Google Home, ο Canon PIXMA TS705, μπορεί να ενσωματωθεί άψογα στο «έξυπνο» σπίτι προσφέροντας εύκολη σύνδεση σε δίκτυο Ethernet, σε υπολογιστή ή σε μια έξυπνη συσκευή, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει με τη χρήση της εφαρμογής Canon PRINT ή αξιοποιώντας τα AirPrint (iOS), Mopria (Android) ή Windows 10 Mobile, ενώ οι συνδεδεμένες τεχνολογίες παρέχουν χρήσιμες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση και τα επίπεδα των μελανιών του εκτυπωτή, ακόμα κι απομακρυσμένα.

 

 

Ο Canon PIXMA TS705 διαθέτει διάφορες άλλες «έξυπνες» λειτουργίες εκτύπωσης όπως η εφαρμογή Easy-PhotoPrint της Canon για υπολογιστές, smartphones και tablets και μπορεί να δεχθεί όλα τα είδη υφών και τύπων χαρτιού, έτσι ώστε να εκτυπώνει με ευκολία ό,τι του ζητηθεί, από έγγραφα, αναφορές και φωτογραφίες, μέχρι πιο εξατομικευμένες εκτυπώσεις όπως κολλάζ, αυτοκόλλητα κ.ά.

Η χωρητικότητα 350 φύλλων απλού χαρτιού σε συνδυασμό με τα 5 ανεξάρτητα μελάνια για εύκολη αλλαγή φυσιγγίου εξασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς διακοπές, την ίδια στιγμή που η οθόνη LCD 2 γραμμών -στο μπροστινό μέρος της συσκευής- παρέχει εύκολο έλεγχο για την κατάσταση του εκτυπωτή. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης 2 όψεων συνδυάζεται με φυσίγγια υψηλής απόδοσης (XL και XXL), που σου επιτρέπουν να εκτυπώνεις 2 έως 3 φορές περισσότερα φύλλα. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η παραγωγικότητά σου, ενώ παράλληλα εξοικονομείς μελάνι και χαρτί.

Επιπρόσθετα, ο εκτυπωτής προσφέρει λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης που μπορεί να συγχρονιστεί με τις ώρες εργασίας ή την καθημερινότητα μιας οικογένειας, εξασφαλίζοντας ότι η συσκευή είναι πάντα έτοιμη για χρήση, ενώ εξοικονομείται ενέργεια.

Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του εκτυπωτή Canon PIXMA TS705, θα είναι διαθέσιμος από το Φεβρουάριο του 2019.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη