CES 2019: Razer Raptor, το νέο gaming monitor 27″ με υποστήριξη FreeSync και HDR

 

H Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου monitor 27” που απευθύνεται κυρίως σε gamers, το Razer Raptor. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό gaming monitor με οθόνη IPS ανάλυσης 2560×1440, το οποίο διαθέτει εξαιρετικά λεπτά bezels με πάχος μόλις 2,3 χιλ.

Ο χρόνος απόκρισης φτάνει τα 4ms (1ms motion blur reduction) με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz κι υποστηρίζει την τεχνολογία FreeSync της AMD, η οποία συνδυάζει την υποστήριξη του περιεχομένου HDR με την τεχνολογία δυναμικής ανανέωσης της εικόνας (dynamic refresh rate), έτσι ώστε η ποιότητα του παιχνιδιού να βελτιώνεται αυτόματα όταν αναγνωριστεί το κατάλληλο περιεχόμενο. Η οθόνη καλύπτει το 95% της χρωματικής παλέτας DCI-P3, ενώ τα προφίλ χρώματος μπορούν να προγραμματιστούν για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες (games, ταινίες, παραγωγικότητα).

Το Razer Raptor αξιοποιεί την τεχνολογία Razer Chroma, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το φωτισμό LED που βρίσκεται στη βάση, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο του. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού και με άλλα περιφερειακά Razer Chroma που είναι συνδεδεμένα στον ίδιο υπολογιστή.

Στην αλουμινένια βάση του Razer Raptor υπάρχει ένα πρακτικό σύστημα διαχείρισης καλωδίων που μπορεί να «κρύψει» έως και πέντε καλώδια, ενώ το monitor υποστηρίζει περιστροφή κατά 90 μοίρες. Στα της συνδεσιμότητας, το νέο gaming monitor της Razer παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος gamer και συγκεκριμένα: 1x HDMI, 1x DisplayPort, 1x USB-C, 2x USB-A 3.1 και το κλασικό headphone jack.

To Razer Raptor 27” gaming monitor θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η τιμή διάθεσής του στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη