PlayStation 5: Αποκαλύφθηκε το design της νέας κονσόλας

Κατά τη διάρκεια του PS5- Future of Gaming event η Sony αποκάλυψε το design της νέας κονσόλας. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως το PlayStation 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Τη standard edition, που θα διαθέτει οπτικό δίσκο blu-ray και τη digital edition που θα κυκλοφορήσει δίχως οπτικό μέσο.

 

 

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε μια σειρά νέων αξεσουάρ, όπως ασύρματα ηχεία, camera, βάση φόρτισης για τα χειριστήρια και αυτό που ξεχώρισε ήταν το νέο DualSense controller, που μπορείς να δεις αναλυτικά στο video που ακολουθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, το χειριστήριο του PlayStation 5 είναι εφοδιασμένο με Haptic Feedback, Adaptive Triggers, θύρα USB, Motion Sensor, μικρόφωνο και ηχείο αλλά και υποδοχή για ακουστικά.

 

 

Δεκάδες ήταν τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν και θα κυκλοφορήσουν για το PlayStation 5 και είναι ώρα να δούμε εν συντομία τα κυριότερα.

 

Horizon: Forbiden West

To Horizon: Forbiden West είναι η συνέχεια του Horizon: Zero Dawn. Η Aloy επιστρέφει σε νέες περιπέτειες, που αυτή τη φορά θα τη φέρουν ακόμα πιο δυτικά και συγκεκριμένα στις ακτές του Ειρηνικού.

 

Gran Turismo 7

Ο θρυλικός εξομοιωτής οδήγησης θα κάνει την εμφάνισή του στο PlayStation 5 και η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μια νέα, μοναδική εμπειρία, σε ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης που θα φτάνει ακόμα και τα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 

Spider-Man Miles Morales

Ο άνθρωπος αράχνη θα πρωταγωνιστήσει και στο PlayStation 5 μέσω του Spider-Man Miles Morales. Πρόκειται για τη συνέχεια του Marvel’s Spider-Man που κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και περισσότερα μπορείς να μάθεις μέσω του trailer που ακολουθεί.

 

Demon’s Souls Remake

Η ανακοίνωση για την έλευση του Demon’s Souls Remake στο PlayStation 5 προκάλεσε κύμματα ενθουσιασμού. H Bluepoint Games υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες το κλασσικό παιχνίδι με αναβαθμισμένα γραφικά και ηχητικό τομέα.

 

Ratchet & Clank: Rift Apart

Το δημοφιλές δίδυμο ηρώων επανέρχεται στο προσκήνιο με το Ratchet & Clank: Rift Apart. Η Insomniac Games θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα και αν θέλεις να βιώσεις την όλη εμπειρία, θα πρέπει απλά να αποκτήσεις το PlayStation 5.

 

Resident Evil VIl.l.AGE

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η Capcom ετοιμάζει νέο παιχνίδι Resident Evil. Κατά τη διάρκεια του PlayStation 5 event ανακοίνωσε το Resident Evil VIl.l.AGE. Ο τρόμος θα κάνει για μια ακόμα φορά αισθητή την παρουσία του στις οθόνες και για να πάρεις μια γεύση από το τι έρχεται, υπάρχει το παρακάτω trailer.

 

GTA V

To Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5 μέσα στο 2021. Επίσης, το Grand Theft Auto Online θα προσφερθεί δωρεάν σε όσους αγοράσουν την έκδοση του GTA V για τη νέα κονσόλα της Sony.

 

 

NBA 2K21

Δεν υπήρχε αμφιβολία πως το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του PS5 – Future of Gaming event η 2K παρουσιάσε τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι, που λογικά θα συνοδέψει το λανσάρισμα της νέας κονσόλας.

 

Hitman III

Με το Hitman III ολοκληρώνεται η τριλογία των περιπετειών του Agent 47 και ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ένα δραματικό τέλος. Το Hitman III θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 και μένει να δούμε που θα μας ταξιδέψει.

 

Project Athia

Το Project Athia είναι το νέο παιχνίδι της Square Enix. Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στο εγγύς μέλλον. Πρωταγωνίστρια είναι μια νεαρή γυναίκα με δυνάμεις που της επιτρέπουν να εκμεταλλεύεται τα στοιχεία της φύσης προκειμένου να εξοντώνει οποιονδήποτε αντίπαλο.

 

Πέρα από τα παραπάνω που θεωρούνται τα πιο σημαντικά παιχνίδια που παρουσιάστηκαν, υπάρχουν και τα GhostWire: Tokyo, Godfall, Returnal, Pragmata, Stray, Destruction AllStars, Sackboy A Big Adventure, Oddworld Soulstorm, Kena: Bridge of Spirits, Goodbye Volcano High, Astro’s Playroom, Solar Ash, Jett: The Far Shore, Bugsnax, Little Devil Inside και Dethloop, για τα οποία θα μάθεις περισσότερα αν παρακολουθήσεις το video του event.

 

 

 

Μάθε πρώτος τα πάντα για το νέο Play Station 5

 

Μπορείς να δεις ακόμη