Playstation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Μαρτίου 2019

by k-Admin 3

 

Sony και Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους που θα γίνουν διαθέσιμοι στους συνδρομητές PS Plus και Xbox Live αντίστοιχα τον Μάρτιο.

 

 

Έτσι, από τις 5 Μαρτίου, οι συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το Call of Duty: Modern Warfare Remastered  και το εξαιρετικό puzzle platformer The Witness. Οι παραπάνω τίτλοι έρχονται αποκλειστικά για τους κατόχους PS4. Υπενθυμίζεται ότι τα PS Plus games του προηγούμενου μήνα -Hitman και For Honor- θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 4 Μαρτίου, ενώ τα τελευταία παιχνίδια των PS3 και PS Vita θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 8 Μαρτίου.

 

 

Σε ό,τι αφορά στα Xbox Games With Gold του επόμενου μήνα, από την 1η έως την 31η Μαρτίου οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν στη διάθεσή τους το Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, ενώ στη συνέχεια θα προστεθεί το Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 (16 Μαρτίου-15 Απριλίου). Επίσης, διαθέσιμα θα είναι και τα Star Wars Republic Commando (1-15 Μαρτίου) και Metal Gear Rising: Revengeance (16-31 Μαρτίου) για το Xbox 360, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Μπορείς να δεις ακόμη