Πλυντήρια LG: Ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού

by Aggeliki Tsoukana

H LG γνωρίζει τις απαιτήσεις του σύγχρονου νοικοκυριού και προτείνει κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σου, ακόμα και αυτές που δεν ήξερες ότι είχες.

Περίτρανη απόδειξη αυτού αποτελούν τα νέα πλυντήρια της LG, που ενσωματώνουν τεχνολογίες και λειτουργίες που, για ακόμα μια φορά, εντυπωσιάζουν καθώς η καθεμία προσφέρει πολλαπλά οφέλη πέραν του προφανούς. Παράλληλα, τα πλυντήρια της LG είναι, όπως πάντα, κομψά και αναδεικνύουν τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται.

 

Οικονομία χρημάτων και χρόνου με ένα πλυντήριο LG

H LG εξασφαλίζει οικονομία στο πλύσιμο με πολλούς τρόπους. Τα νέα πλυντήριά της προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, επιτυγχάνοντας ενεργειακή κλάση Α, την ανώτερη ενεργειακή κλάση, σύμφωνα με τη νέα ενεργειακή ετικέτα της ΕΕ. Έτσι, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε πλύση, εξοικονομώντας για εσένα χρήματα και για το περιβάλλον πόρους.

Με την τεχνολογία ezDispense™ το πλυντήριο αναγνωρίζοντας το είδος του φορτίου ρυθμίζει αυτόματα τη δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού που χρειάζονται τα ρούχα. Με αυτό τον τρόπο δεν γίνεται σπατάλη, δεν μένουν ποτέ υπολείμματα απορρυπαντικού στα ρούχα και δεν χάνεις χρόνο τοποθετώντας τα απαραίτητα αναλώσιμα κάθε φορά στο πλυντήριό σου.

Από την άλλη, η τεχνολογία TurboWash™ 360° παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης χωρίς τη μείωση της αποτελεσματικότητας. Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό; Πίδακες νερού και απορρυπαντικού εκτοξεύονται από τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις αγκαλιάζοντας περιμετρικά τα ρούχα (360°). Έτσι, η υγροποίηση και το ξέπλυμά τους γίνονται πολύ πιο σύντομα και εσύ ξενοιάζεις μια ώρα αρχύτερα και μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε εσένα και σε όσους / όσα αγαπάς.

 

Απόλυτη καθαριότητα και φροντίδα σε όλα τα υφάσματα

Η λειτουργία ατμού Steam+™ προσφέρει απόλυτη καθαριότητα στα υφάσματα αφού εξαλείφει το 99,9% των αλλεργιογόνων ουσιών, όπως τα ακάρεα της σκόνης. Παράλληλα μαλακώνει τις ίνες των ρούχων μειώνοντας τις ζάρες και κάνοντάς τα πιο εύκολα στο σιδέρωμα. Ιδανικό για τα βρεφικά ρούχα αλλά και για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης AI DD™ τα πλυντήρια LG φροντίζουν τα ρούχα με μεγαλύτερη ευκολία. Το AI DD™ ανιχνεύει το βάρος αλλά και την υφή των υφασμάτων και προσαρμόζει τις κινήσεις του κάδου ανάλογα, προκειμένου να προστατευτούν από τις φθορές.

Με την τεχνολογία ezDispense™, που προαναφέρθηκε, εκτός από εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, πετυχαίνεις τόσο την ιδανική καθαριότητα όσο και την κατάλληλη φροντίδα των ρούχων σου, καθώς το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα απορρυπαντικού που απαιτείται για να καθαρίσουν απόλυτα τα ρούχα χωρίς όμως να φθαρούν.

 

Άνεση, εργονομία και κομψότητα

Τα νέα πλυντήρια της LG διαθέτουν μεγάλη πόρτα που καθιστά τη φόρτωση και την εκφόρτωση των ρούχων πιο εύκολη. Η οθόνη ενδείξεων έχει καλύτερη ορατότητα και σαφήνεια και οι διαστάσεις του, μεταλλικού πλέον, ρυθμιστικού κουμπιού αυξήθηκαν για πιο εύκολο χειρισμό. Όλα τα παραπάνω εκτός από την εργονομία συμβάλλουν και στην αναβάθμιση του design των συσκευών καθιστώντας τα πλυντήρια της LG κορυφαία στις προτιμήσεις όσων δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική του χώρου τους.

 

Χειρισμός από όπου και αν βρίσκεσαι

Χάρη στην τεχνολογία ThinQ, μπορείς με το κινητό σου, μέσω Wi-Fi , να επικοινωνήσεις με τη συσκευή σου από όπου και αν βρίσκεσαι, προκειμένου να τη θέσεις σε λειτουργία, να τη χειριστείς αλλά και να της προσθέσεις νέα αναβαθμισμένα προγράμματα πλύσης. Θα διαθέτεις δηλαδή μια συσκευή «ἀεὶ διδασκόμενη» που θα αναβαθμίζεται από μόνη της ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

 

Αθόρυβη λειτουργία

Το μοτέρ Inverter Direct Drive™ παράγει λιγότερους κραδασμούς άρα και λιγότερο θόρυβο. Έτσι η πλύση και το στύψιμο δεν ενοχλούν πια με τον ήχο που παράγουν και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριό σου ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Παράλληλα, η απουσία κραδασμών προστατεύουν το πλυντήριο από φθορές καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στον χρόνο.

Μπορείς να δεις ακόμη