Pokémon Scarlet και Violet: ανακοινώθηκαν τα expansions τους

by Aggeliki Tsoukana

H «The Pokémon Company» ανακοίνωσε ένα expansion για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet που θα γίνει διαθέσιμο σε δύο μέρη. Πρόκειται για το The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask και το The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk, που αναμένονται το προσεχές Φθινόπωρο και Χειμώνα αντίστοιχα. Θα πρέπει λοιπόν να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για την περιοχή Kitakami, όπου θα αντιμετωπίσεις νέα Pokémon.

Και στα δύο τμήματα του expansion θα συναντήσεις γνώριμα Pokémon που δεν υπάρχουν στην περιοχή Paldea, όπως τα: Milotic, Nintetails, Shiftree, Metagross, Seel και Aclremie.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να προβείς σε προπαραγγελία, θα λάβεις ως δώρο μια νέα ενδυμασία, που θα διαφέρει ανάλογα με το αν έχεις αγοράσει το Scarlet ή το Violet. Επίσης, αν αγοράσεις το DLC πριν τις 31 Οκτωβρίου, θα κάνεις δικό σου, δωρεάν, το Hisuian Zoroark, ένα Pokémon που δεν υπάρχει στην Paldea. Το Hisuian Zoroark γνωρίζει την κίνηση Happy Hour, ο τύπος του είναι dark tera και έχει το Charismatic Mark.

Ακόμα, αποκαλύφθηκαν τα Paradox Suicine και Paradox Virizion για τα Pokémon Scarlet και Violet. Τέλος, στα επόμενα raids θα μπορέσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου τα Walking Wake και Iron Leaves.

 

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη