Πολλές νέες προσθήκες στο PC Game Pass έφερε η QuakeCon 2022

by Aggeliki Tsoukana

Η φετινή QuakeCon μπορεί να μην είχε κάποια μεγάλη ανακοίνωση, όμως η Bethesda γιόρτασε το γεγονός φέροντας περισσότερα από 10 κλασσικά παιχνίδια της id Software και της ίδιας στους κατόχους του PC Game Pass και στο Microsoft Store. Συγκεκριμένα στον κατάλογο του PC Game Pass προστέθηκαν τα:

 

An Elder Scrolls Legend: Battlespire

Ένας από τους τρεις τίτλους Elder Scrolls που ακολούθησαν την κυκλοφορία του Daggerfall. Στο Battlespire αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός μαθητευόμενου Battlemage που λίγο πριν αποφοιτήσει ανακαλύπτει ότι η σχολή του δέχεται επιδρομή από ένα στρατό Daedra. Τώρα θα πρέπει να αποτρέψει την εισβολή και να βρει τρόπο να επιστρέψει στην Tamriel.

 

Quake 4

Ο τέταρτος τίτλος της σειράς πρόσφερε τόσο Single Player Mode – με την ιστορία να συνεχίζει εκείνη του Quake II -, όσο και Multiplayer Mode – με έως και 16 παίκτες στην ίδια αρένα. Είσαι έτοιμος να ξαναμπείς στις αρένες και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου;

 

Return to Castle Wolfenstein

Ο τίτλος που αποτέλεσε το πρώτο remake του θρυλικού franchise. Σκοπός σου να αποτρέψεις για άλλη μία φορά τους Ναζί, από το να δημιουργήσουν ένα ανίκητο στρατό νεκροζωντανών και να δραπετεύσεις από το γνωστό κάστρο.

 

The Elder Scrolls Adventures: Redguard

O μοναδικός τίτλος της σειράς με οπτική τρίτου προσώπου και πρωταγωνιστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και skills. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Tiber War και εσύ θα πρέπει να οδηγήσεις την επανάσταση εναντίον της αυτοκρατορίας.

 

Wolfenstein 3D

Ο πλέον κλασσικός τίτλος της id Software και ο παππούς όλων των FPS games. Στο Wolfenstein 3D θα πρέπει να αποδράσεις από ένα κάστρο των Ναζί για να αποτρέψεις τα σχέδιά τους για τη δημιουργία ενός ανίκητου στρατού μεταλλαγμένων.

Επιπλέον στο Microsoft Store μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν: The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls: Daggerfall και Quake Champions, και επί πληρωμή τα: Heretic: Serpent Riders, Hexen: Beyond Heretic και Hexen: Deathkings

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη