Πρεμιέρα τον Ιούλιο θα κάνει η σειρά Resident Evil στο Netflix. Δες το trailer

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από μία αμφίβολη καριέρα στον κινηματογράφο και μία animated σειρά στο Netflix, το franchise του Resident Evil επιστρέφει στη δημοφιλή πλατφόρμα αυτή τη φορά σε live action έκδοση. Αν λοιπόν είσαι οπαδός του franchise και συνδρομητής στο Netflix, σημείωσε την 14η του Ιουλίου στο ημερολόγιό σου, καθώς τότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην υπηρεσία η νέα Resident Evil σειρά.

 

 

Όπως μπορείς να δεις και στο trailer και όπως εξήγησε και ο δημιουργός της σειράς Andrew Dabb (Supernatural), η ιστορία θα διαδραματίζεται σε δύο χρονικές περιόδους: στη New Racoon City του 2022, πριν την καταστροφή και στο Λονδίνο του 2036, όπου στη Γη έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι, καθώς οι περισσότεροι έχουν μολυνθεί από τον T-Virus. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Jade Wesker, η οποία παλεύει για την επιβίωσή της, ενώ την στοιχειώνει το παρελθόν της, εξαιτίας της διασύνδεσης του πατέρα της με την Umbrella Corporation και των όσων συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Αν έχεις παίξει τα παιχνίδια, από την παραπάνω σύνοψη καταλαβαίνεις πως η νέα σειρά δεν ακολουθεί την υπόθεση, ούτε συνδέεται άμεσα με κάποιο από τα παιχνίδια, κάτι που έκανε το περσινό animated Resident Evil: Infinite Darkness. H πρώτη σεζόν της νέας σειράς θα έχει 8 επεισόδια και οι πιο γνωστοί ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι: ο Lance Reddick (John Wick 1 & 2, Fringe, Lost) που υποδύεται τον Dr. Albert Wesker, η Ella Balinska (Charlie’s Angels) στον ρόλο της Jade Wesker και ο Turlough Convery (Ready Player One), ο χαρακτήρας του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Πάντως και από το trailer και από τις πρώτες φωτογραφίες η σειρά φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα τρομακτική, ενώ δε θα λείψουν τα εμβληματικά τέρατα, όπως τα Ντόμπερμαν ζόμπι, που είναι και ένας από τους πρώτους εχθρούς που αντιμετωπίσαμε ποτέ, στο πρώτο Resident Evil του 1996. Τέλος, μη ξεχάσεις να διαβάσεις την κάλυψή μας για το πρόσφατο State of Play της Sony για τα PS4/PS5, καθώς περιλαμβάνει σημαντικές ανακοινώσεις για τα επερχόμενα παιχνίδια τoυ franchise.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη