Premium τηλεόραση Philips 4K UHD OLED 806/12

by Aggeliki Tsoukana

 

Είσαι σινεφίλ, ή δεινός gamer. Μπορεί να έχεις αποκτήσει τις υπερ-κονσόλες PS5 και Xbox Series X. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, ενώ σύντομα έχουμε και τους Ολυμπιακού Αγώνες. Τα κίνητρα μέχρι τώρα είναι πολλά για να αποκτήσεις κι εσύ μια καινούργια, υπερσύγχρονη 4Κ TV. Ίσως, όμως, να ανήκεις σε εκείνους που περιμένουν με ανυπομονησία την καινούργια πρόταση της Philips στην κατηγορία των premium τηλεοράσεων. Σου έχουμε καλά νέα. Η αναμονή φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της!

Η νέα Philips 4K UHD OLED 806/12 έρχεται , με εκλεπτυσμένη απόδοση και μινιμαλιστική σχεδίαση, για να απολαμβάνεις το περιεχόμενο που αγαπάς με την καλύτερη εικόνα και ήχο.

 

Όχι απλά «μια ακόμα 4Κ ΤV»

Η Philips έχει μακράν ιστορία και ιστορικό επιτυχίας. Κυρίως γιατί τα προϊόντα της εταιρείας συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και τεχνολογίες αιχμής. Γεγονός που της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Έτσι, η επερχόμενη Philips 4K UHD OLED 806/12 πρόκειται να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχη και θα σε εκπλήξει ευχάριστα με τις δυνατότητές της, είτε είσαι gamer, σινεφίλ, ή φίλαθλος.

 

 

Ένα panel… έργο τέχνης

Είναι υπέροχο να μπορείς να βάλεις στο σαλόνι σου ή στο δωμάτιό σου ένα μεγάλο πάνελ για να «χορταίνει» το μάτι σου εικόνα. Παράλληλα, να μπορείς να την «καμαρώνεις» ακόμα κι όταν είναι… απενεργοποιημένη. Να σου πούμε ένα μυστικό, δεν είσαι ο μόνος! Η μεγάλη οθόνη της, είναι συσκευασμένη σε ένα λεπτό σώμα, με σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιο, για να απολαμβάνεις περισσότερη εικόνα και λιγότερα bezels. Δίχως αμφιβολία, η νέα Philips 4K UHD OLED 806/12 αποτελεί μια κομψή προσθήκη στο σπίτι.

 

 

«Παίξε» με το Philips Ambilight

Και η μαγεία ξεκινάει με το Philips Ambilight. Οι έξυπνες λυχνίες LED γύρω από το άκρο της τηλεόρασης ανταποκρίνονται στη δράση της οθόνης και εκπέμπουν μια καθηλωτική λάμψη που σε αιχμαλωτίζει. Μία φορά αρκεί να ζήσεις την εμπειρία και να αναρωτηθείς πώς απολάμβανες την τηλεόραση χωρίς αυτό.

Το Philips Ambilight δεν είναι απλά «μερικά LED φώτα». Άκου μουσική ή απόλαυσε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή, και το Philips Ambilight θα «πάλλεται» με ρυθμό για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την οπτικοακουστική εμπειρία. Επέλεξε το Lounge mode για να χαλαρώσεις, ή παίξε παιχνίδια στην κονσόλα και απόλαυσε μεγαλύτερη εμβίθυση. Πρέπει να το βιώσεις για να καταλάβεις τι σημαίνει Philips Ambilight.

 

Τεχνητή νοημοσύνη και ήχος από το μέλλον

Ο επεξεργαστής P5 της Philips με τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει τόσο ρεαλιστική εικόνα που σε τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Ένας αλγόριθμος AI βαθιάς εκμάθησης επεξεργάζεται εικόνες με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ό,τι κι αν παρακολουθείς, από ταινίες, σειρές, μέχρι αθλητικά γεγονότα, απολαμβάνεις ρεαλιστικές λεπτομέρειες και αντίθεση, πλούσια χρώματα και ομαλή κίνηση.

Παράλληλα, χάρη στην υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos η ταινία HDR που παρακολουθείς έχει απίστευτα ρεαλιστική εικόνα και ήχο. Είτε πρόκειται για την πιο πρόσφατη σειρά, είτε για δίσκο Blu-Ray, θα απολαύσεις πλούσια χρώματα με έντονες αντιθέσεις και ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος.

 

 

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Η τηλεόραση 4K UHD της Philips διαθέτει υποστήριξη HDR10+ για να απολαμβάνεις πιο βαθιές σκιές με πιο έντονες φωτεινές επιφάνειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα. Έχεις ευρύτερη γωνία προβολής και μοναδικά ζωντανή εικόνα HDR, όπου κάθε σκηνή είναι εντυπωσιακά ρεαλιστική. Τα μαύρα είναι βαθύτερα, τα χρώματα πιο ζωηρά και οι λεπτομέρειες στα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία αναπαράγονται με ακρίβεια.

 

Απογειώνει τη gaming εμπειρία

Η νέα τηλεόραση της Philips είναι η απόλυτη επιλογή και για τους gamers. Χάρη στην τεχνολογία FreeSync Premium τα παιχνίδια σου θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα.

 

 

Τηλεόραση Android με αμέτρητες επιλογές

Κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store, δες βίντεο στο YouTube, συνέχισε τη σειρά σου από το επεισόδιο που την είχες αφήσει στο Netflix, ή ετοιμάσου πολύ σύντομα να απολαμβάνεις όλες τις μεγάλες υπερπαραγωγές της Disney μέσα από την πλατφόρμα Disney+. Η νέα Philips 4K UHD OLED 806/12 φροντίζει για να έχεις καλύτερη ζωή μέσα από ένα έξυπνο Fitness App, την ίδια στιγμή που η εφαρμογή Spotify θα παίζει τις αγαπημένες σου playlist.

Όσο για το χειριστήριο, η Philips έχει προνοήσει για σένα. Η τηλεόραση Android της Philips παρέχει προσβασιμότητα με τη δυνατότητα να ελέγχεις την τηλεόραση με φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant και Alexa.

Αν έχεις ήδη ενθουσιαστεί, τότε αξίζει να σε ενθουσιάσουμε ακόμα περισσότερο. Γιατί η νέα Philips 4K UHD OLED TV 806/12 έρχεται τον Αύγουστο!

Μπορείς να δεις ακόμη