Προστέθηκε κουμπί πανικού στον Opera GX browser

by Zikou Stella

Ο Opera GX browser διαθέτει πλέον κουμπί πανικού, έτσι ώστε οι χρήστες να αποφεύγουν την “έκθεση” των δραστηριοτήτων τους σε “περίεργα” μάτια, που πιθανό να τους παρακολουθούν με την πρώτη ευκαιρία. Η λειτουργία του είναι τέτοια που απενεργοποιεί την αναπαραγωγή από όλα τα παράθυρα που έχει ενεργά κάποιος χρήστης και τον μεταφέρει σε ένα νέο, με περιεχόμενο που δεν θα δυσαρεστήσει κάποιον προϊστάμενο, ο οποίος περίμενε να είσαι καρφωμένος σε αναλύσεις με το Excel, όμως προτιμούσες να λιώνεις σε κάποιο online game.

Το F12 αναλαμβάνει πλέον τον ρόλο του πλήκτρου πανικού και ο Opera GX browser επιτρέπει τον καθορισμό του “παράθυρου ασφαλείας”, με τις προεπιλογές να περιλαμβάνουν το YouTube, το Twitch και τη Wikipedia. Πατώντας ξανά το F12, όταν έχει λήξει η “κατάσταση πανικού”, επανέρχονται στην οθόνη τα παράθυρα που είχες ενεργά προηγουμένως.

Για την ενεργοποίηση του πλήκτρου πανικού, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στα settings του Opera GX browser και να επιλέξεις “early bird”. Προστέθηκε μέσω του level five update, μαζί με τη λειτουργία guest tabs και βελτιώσεις στα logins στο Twitch.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Opera GX browser απευθύνεται κυρίως σε gamers και είναι διαθέσιμος από το 2019. Είναι δυνατό οι χρήστες να καθορίσουν όρια στη χρήση της CPU και της GPU, ενώ διαθέτει και ένα χρήσιμο sidebar,που παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο Twitch, στο Instagram, στο WhatsApp και σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη