Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το Gold Road Expansion του The Elder Scrolls Online

by Manos Kavvalos

Η Bethesda Softworks και η ZeniMax Online Studios ανακοίνωσαν το The Elder Scrolls Online: Gold Road, το επόμενο μεγάλο expansion του δημοφιλούς MMO RPG. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου 2024 για PC και στις 18 του ίδιου μήνα θα έρθει σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One.

Για μια ακόμα φορά ο κόσμος της σειράς The Elder Scrolls θα προσφέρει στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία μιας συναρπαστικής περιπέτειας, σε συνδυασμό με την εξαιρετική αφήγηση. Σε περιμένει η Tamriel ένα ζωντανό σύμπαν, όπου οι επιλογές σου διαμορφώνουν το μέλλον. Είτε μόνος, είτε με φίλους και συμμάχους θα απολαύσεις την εξερεύνηση, τις αποστολές, τη δημιουργία κατασκευών και αντικειμένων και το παιχνίδι ρόλων, σε έναν κόσμο που έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τις ικανότητες και τον εξοπλισμό σου, ώστε να προσαρμοστούν στο προσωπικό σου στυλ. Δεν απαιτείται συνδρομή, απλά κάνεις το παιχνίδι δικό σου και όποτε θέλεις βυθίζεσαι στον κόσμο του.

 

 

Αν αναρωτιέσαι για το τι σε περιμένει:

Νέα Ιστορία

Για πρώτη φορά στο The Elder Scrolls Online, ένας νέος Daedric Prince θα πατήσει το πόδι του στην Tamriel. Ξεχασμένη και στους πιο πιστούς ακόλουθούς της η Ithelia επέστρεψε. Το ερώτημα είναι, γιατί τώρα; Και ποια είναι τα σχέδια των πιστών της για τον West Weald; Στη νέα αυτή περιπέτεια θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την τάξη και την πραγματικότητα, πριν η μοίρα αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της λόγω της επανεμφάνισης της Ithelia.

 

Νέα Περιοχή

Θα περιηγηθείς στο West Weald, μια Αυτοκρατορική περιοχή που για τελευταία φορά την είδαμε στο The Elder Scrolls IV: Oblivion. Τώρα απειλείται από τη ζούγκλα του Valenwood και την εισβολή των Daedric. Εσύ καλείσαι να υπερασπιστείς τη Skingrad που είναι η πρωτεύουσα της Colovia, να εξερευνήσεις τις ερημιές του Dawnwood, τα αρχαία ερείπια της Ayleid και τα ορεινά Colovian Highlands, που όλα απειλούνται από την επιστροφή της Ithelia.

 

Σύστημα Scribing

Το Scribing είναι ένα νέο σύστημα που θα σε ταξιδέψει την καρδιά της μαγείας και θα σου επιτρέψει να διαμορφώσει το στυλ παιχνιδιού σου με ενδιαφέροντες τρόπους. Συγκεντρώνοντας special skills και διαμορφώνοντας την επίδρασή τους και τη λειτουργικότητά τους, θα μάθεις πως ακριβώς θα πρέπει να τα χρησιμοποιείς. Το Scribing θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να παίξεις με τον δικό σου τρόπο.

 

Lucent Citadel

Το Lucent Citadel είναι μια δοκιμασία με τη δοκιμασία 12 ατόμων, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις και bosses σε σπήλαια και μπουντρούμια, με μοναδικές ανταμοιβές και πολλά άλλα.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη