Πρώτη γεύση από τον κόσμο του Far Cry New Dawn!  

 

Η Ubisoft επίλεξε τα φετινά Game Awards για να αποκαλύψει το Far Cry: New Dawn, το οποίο τοποθετείται πολλά χρόνια αργότερα από την ιστορία του Far Cry 5.

Συγκεκριμένα, το New Dawn τοποθετεί τους παίκτες σε μια διαφορετική έκδοση της αμερικανικής Hope County, 17 χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή που έκλεισε την ιστορία του Far Cry 5. Όπως φαίνεται στο πρώτο trailer του τίτλου, ο κόσμος της Hope County έχει αλλάξει πολύ από το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Η χώρα κατάφερε να επιβιώσει από την πανωλεθρία του πυρηνικού χειμώνα και οι άνθρωποι της επαρχίας Hope ζουν πλέον σ’ ένα νέο πολύχρωμο και γεμάτο ζωή βιότοπο. Σύντομα, όμως, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Στις νέες προσθήκες στο gameplay, περιλαμβάνονται νέα, αυτοσχέδια όπλα, νέα οχήματα, ενώ οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να αναβαθμίσουν τη Homebase τους και να «ξεκλειδώσουν» πιο ισχυρά όπλα κι εργαλεία. Επιπλέον, οι αποστολές βρίσκονται εκτός της επαρχίας Hope, πράγμα που σημαίνει ότι στο χάρτη του τίτλου περιλαμβάνονται γνωστές τοποθεσίες των ΗΠΑ (σε μια μετα-αποκαλυπτική μορφή), ενώ τα φυλάκια των Highwaymen θα είναι διαφορετικά σε κάθε playthrough.

Η Ubisoft ανακοίνωσε και την έκδοση Deluxe του τίτλου, η οποία περιλαμβάνει τα Hurk Legacy και Knight Pack, καθώς και τα “Blast-Off” Rat4 skin και Retro Sci-Fi M133M skin. Επιπλέον, όσοι προ-παραγγείλουν θα αποκτήσουν το εντυπωσιακό όχημα Unicorn Trike skin.

Το Far Cry: New Dawn αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2019 σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη