Πρώτο gameplay trailer για το System Shock Remake

by Aggeliki Tsoukana

 

Το πρώτο gameplay trailer για το remake του System Shock έδωσε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ημέρες η Nightdive Studios. Το επταλεπτο trailer δείχνει τον παίκτη να περιφέρεται στο ανασχεδιασμένο Research επίπεδο του Citadel Station και τα γραφικά δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά και σύγχρονα, γεμάτα ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και particle εφέ, κάνοντας τη μάχη του πρωταγωνιστή με το απειλητικό ρομπότ στο τέλος του trailer ακόμα πιο δραματική.

 

 

Αν το άκουσμα των λέξεων System Shock δεν σου θυμίζει τίποτα, μάλλον γεννήθηκες μετά τα 00’s, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο κλασικά παιχνίδια της δεκαετίας των 90’s. Τo System Shock, που αναπτύχθηκε από την LookingGlass και κυκλοφόρησε το 1994, ήταν ένα από τα πιο πρωτοποριακά παιχνίδια της εποχής του, με Cyberpunk ατμόσφαιρα και υπόθεση, ενώ ήταν το πρώτο action adventure προοπτικής πρώτου προσώπου με πραγματικά 3D περιβάλλοντα, καταφέρνοντας να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο τη δράση, με την εξερεύνηση και τους γρίφους.

Όσο για την υπόθεση, τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα το 2072, με πρωταγωνιστή τον unnamed hacker, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στο Citadel Station που έχει καταληφθεί από δολοφονικά ρομπότ που ελέγχονται από μία μεγαλομανή AI.

Το remake αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο τέλος του καλοκαιριού για PC, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσουν και οι εκδόσεις για PS4, Xbox One και το Amazon Luna. Aν είσαι κάτοχος PC μπορείς να κατεβάσεις ήδη το demo για να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι την εμπειρία που θα σου προσφέρει ο τίτλος, που έγινε πραγματικότητα χάρη στην επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη