Tα καλύτερα παιχνίδια που θα παίξεις το φθινόπωρο του 2021 (Part 2)

by Aggeliki Tsoukana

 

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο των videogames και των καλύτερων παιχνιδιών που θα γίνουν διαθέσιμα για τις κονσόλες ή τον υπολογιστή σου μέσα στο φθινόπωρο του 2021. Στο προηγούμενο μέρος του αφιερώματος είδαμε τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα, φτάνοντας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και το πολλά υποσχόμενο Lost Judgment της Sega.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που είχαμε μείνει, βλέποντας τι άλλο θα σου προσφέρουν οι δημιουργοί videogames στις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο οποίος Οκτώβριος, παραδοσιακά εδώ και δεκαετίες, είναι ένας από τους πλέον πλούσιους και παραγωγικούς μήνες του έτους σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία των videogames. Κάθισε αναπαυτικά, γιατί ακολουθεί μια λίστα με κορυφαία παιχνίδια που αναμένεται να σε συναρπάσουν!

 

 

Death Stranding: Director’s Cut (PS5)

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το πολύ ιδιαίτερο αλλά και αγαπημένο παιχνίδι του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, επιστρέφει. Στο Death Stranding: Director’s Cut θα κληθείς να ταξιδέψεις σε μια μετα-αποκαλυψιακή Αμερική, όπου οι ψυχές των νεκρών επιστρέφουν στον κόσμο των ζωντανών με άγριες διαθέσεις. Το Death Stranding Director’s Cut θα προσφέρει ολοκαίνουργες story missions, βελτιωμένο σύστημα μάχης, πολλούς νέους τρόπους παράδοσης των πακέτων στις διάφορες πόλεις, ακόμα και ένα ολόκληρο, νέο racing mode. Αναμενόμενα, θα έρθει με αρκετές βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, εκμεταλλευόμενο την ενισχυμένη ισχύ του PS5. To Death Stranding: Director’s Cut θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

 

FIFA 22 (PS4, PS5, Xbox Series, PC, Switch)

Με… άγριες διαθέσεις έρχεται το FIFA 22, το νέο παιχνίδι στην πιο επιτυχημένη σειρά ποδοσφαίρου των τελευταίων χρόνων. Αυτό προκύπτει από την τεχνολογία HyperMotion που θα ενσωματώσει η Electronic Arts στις εκδόσεις του τίτλου για τις κονσόλες νέας γενιάς, μια τεχνολογία που θα προσφέρει την πιο ρεαλιστική, ρευστή και ανταποκρινόμενη εμπειρία ποδοσφαίρου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν θα προσφέρουν μια επίσης σπουδαία εμπειρία, αφού με το FIFA 22 θα έχουμε την επιστροφή του VOLTA Football, καθώς και των Career Mode, Pro Clubs και FIFA Ultimate Team. Σε όλα αυτά πρόσθεσε περισσότερους από 17.000 παίκτες, πάνω από 700 ομάδες και 90 γήπεδα σε 30 πρωταθλήματα, τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, το νέο UEFA Europa Conference League, τα πρωταθληματα της Premier League, της Bundesliga, της LaLiga Santander, του CONMEBOL Libertadores και CONMEBOL Sydamericana, και θα έχεις το πιο πλήρες ποδοσφαιρικό παιχνίδι μέχρι σήμερα. Το FIFA 22 κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου.

 

 

Far Cry 6 (PS4, PS5, Xbox Series, PC)

Καλώς ήλθατε στην Yara, έναν τροπικό παράδεισο παγωμένο στον χρόνο! Toν Οκτώβριο η Ubisoft φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια από τις πιο διάσημες σειρές της, και αυτή τη φορά θα σε ταξιδέψει στη Νότιο Αμερική. Ως δικτάτορας της Yara, ο Anton Castillo (τον οποίο υποδύεται ο σπουδαίος Giancarlo Esposito, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Breaking Bad) σκοπεύει να αποκαταστήσει το έθνος του πίσω στην παλιά του δόξα με οποιονδήποτε τρόπο, με τον γιο του, τον Diego, να ακολουθεί τα αιματηρά του βήματα. Σε αυτό το γεμάτο δράση FPS θα κληθείς να γίνεις αντάρτης μαχητής, να δημιουργήσεις δυνατές συμμαχίες και να συνθλίψεις το καθεστώς του δικτάτορα Castillio, ελευθερώνοντας έτσι τον λαό του. Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.

 

Metroid Dread (Switch)

Όταν ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση που έκανε η Nintendo στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3, συνεπήρε το κοινό και δημιούργησε τεράστια αδημονία για την κυκλοφορία του. Το Metroid Dread είναι ένα νέο κεφάλαιο στη διάσημη sci-fi σειρά της Nintendo, που επιστρέφει μετά από απουσία πολλών ετών. Η ιστορία της Samus στο Metroid Dread συνεχίζεται μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού Metroid Fusion, όταν κατεβαίνει στον πλανήτη ZDR για να διερευνήσει μια μυστηριώδη μετάδοση που εστάλη στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Ο απομακρυσμένος πλανήτης έχει καταληφθεί από εξωγήινες μορφές ζωής και ψυχρές, μηχανικές απειλές. Η Samus μπορεί να είναι πιο ευέλικτη και ικανή από ποτέ, αλλά μπορεί να ξεπεράσει την απάνθρωπη απειλή εξερευνώντας τα βάθη του πλανήτη ZDR; Το Metroid Dread κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου.

 

Battlefield 2042 (PS4, PS5, Xbox Series, PC)

Την κορυφή των στρατιωτικών, multiplayer παιχνιδιών εποφθαλμιά η Electronic Arts, που με το νέο παιχνίδι της DICE όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να την κερδίσει. H σειρά Battlefield είναι από τις αρχαιότερες και πιο σημαντικές στην κατηγορία, έχει προσφέρει στους παίκτες σπουδαίες στιγμές μέσα στα χρόνια, και τώρα, με το Battlefield 2042, όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει τα δεδομένα. Σε έναν κοντινό, μελλοντικό κόσμο, μεταμορφωμένο από παγκόσμια αναταραχή, θα πρέπει να προσαρμοστείς και να ξεπεράσεις δυναμικά μεταβαλλόμενα πεδία μάχης με τη βοήθεια της ομάδας σου, χρησιμοποιώντας ένα οπλοστάσιο αιχμής. Με υποστήριξη για 128 παίκτες, το Battlefield 2042 φέρνει μια πρωτοφανή κλίμακα σε τεράστια πεδία μάχης σε όλο τον κόσμο. Με modes πολλών παικτών, όπως το Conquest και το Breakthrough, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών σου συνθηκών μάχης με τη χρήση του Portal mode που μόλις ανακοινώθηκε, το Battlefield 2042 φαντάζει ως το απόλυτο online πεδίο μάχης. Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου.

 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS4, PS5, Xbox Series, PC)

Το “ανθολόγιο τρόμου” της Supermassive Games και της Bandai Namco αποκτά το τρίτο του κεφάλαιο. Η σειρά The Dark Pictures Anthology αποτελείται από αυτόνομα παιχνίδια, που σε ταξιδεύουν κάθε φορά σε μια διαφορετική εποχή και περιοχή του κόσμου, όπου μια ιστορία τρόμου βρίσκεται εν εξελίξει. Με το House of Ashes θα ταξιδέψεις στο Ιράκ του 2003. Καθώς η σύγκρουση πλησιάζει, η επιμελητής Ρέιτσελ Κινγκ της CIA ενώνει μια ελίτ στρατιωτική μονάδα σε μια επιδρομή εναντίον μιας υπόγειας εγκατάστασης χημικών όπλων στη σκιά των βουνών Ζάγκρος. Φτάνοντας στις συντεταγμένες και κατά τη διάρκεια μιας μάχης, ένας σεισμός ανοίγει καταβόθρες στο έδαφος, ρίχνοντας και τις δύο πλευρές στα ερείπια ενός θαμμένου Σουμερίου ναού. Στο σκοτάδι κάτω από την έρημο της Αραβίας, ξυπνά κάτι κακό. Φρικτές ανακαλύψεις περιμένουν τους επιζώντες καθώς προσπαθούν να πλοηγηθούν στον κάτω κόσμο και να ξεφύγουν από την τρομακτική απειλή. Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη