Πρωτοποριακές Τεχνολογίες Ατμού από την LG

by K-Admin 1

 

Η LG είναι μία από τις σημαντικότερες και πάντα πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά και στην αγορά των οικιακών συσκευών παρουσιάζοντας ποιοτικά και αξιόλογα μοντέλα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Άλλωστε, το όνομά της έχει ταυτιστεί με την ποιότητα, την καινοτομία και κυρίως την εντυπωσιακή αξιοπιστία, ενώ και οι τιμές του είναι πάντα άκρως ανταγωνιστικές. Φυσικά, προσφέρει μοντέλα για κάθε οικιακή σου ανάγκη, αλλά και για κάθε βαλάντιο.

Έτσι, ένας από τους πλέον βασικούς στόχους της LG στο νέο ανθρωποκεντρικό της μοντέλο είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών και η φροντίδα της υγείας τους, με τον τελευταίο να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία τους τελευταίους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό οι νέες τεχνολογίες της στα καινούρια μοντέλα σε προστατεύουν από βακτήρια και μολύνσεις αποστειρώνοντας αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τους αλλεργιογόνους παράγοντες. Και όλα αυτά απλά με τη βοήθεια του Ατμού!

 

Ρούχα πεντακάθαρα με τα πλυντήρια της LG με την τεχνολογία ατμού

Η νέα αποκλειστική τεχνολογία Steam+™ μπορεί και απομακρύνει με 99,9% αποτελεσματικότητα, ακάρεα, αλλεργιογόνα, αλλά και βακτήρια που βρίσκονται σε ρούχα και υφάσματα. Επιπρόσθετα, εξαλείφει τα υπολείμματά τους αλλά και τις άσχημες οσμές που συνήθως τα συνοδεύουν!

Αυτό επιτυγχάνεται με πλύση 30 λεπτών σε θερμοκρασία 50 έως 60℃ και παράλληλη χρήση ατμού. Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια ο ατμός καθαρίζει και αποστειρώνει. Όμως, ταυτόχρονα έχει και άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα: διατηρεί πιο απαλά τα ρούχα! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται η χρήση μαλακτικού υγρού στον κύκλο πλυσίματος, αλλά και ότι τα ρούχα δεν αποκτούν ζάρες.

Να σημειωθεί ότι ο ατμός τα καθαρίζει σε βάθος χωρίς να τα ταλαιπωρεί και είναι πολύ αποτελεσματικός σε χειμωνιάτικα («ζεστά») ρούχα, όπως είναι ένα παλτό, τα πουλόβερ και τα κασκόλ.

Συνδυαστικά με την τεχνολογία SteamSoftener™ τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά και σε ειδικές κατηγορίες ρούχων, όπως είναι τα ευαίσθητα ή τα βρεφικά.

Στα θετικά και η πιστοποίηση που έχει εξασφαλίσει η LG από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων, αποδεικνύοντας πώς οι νέες της τεχνολογίες είναι όντως εδώ για τον άνθρωπο.

 

 

Εξασφάλισε την υγιεινή καθαριότητα των σκευών σου

Όμοια είναι η λογική και στο πλύσιμο πιάτων, ποτηριών και άλλων οικιακών σκευών. Ειδικότερα, τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash ενσωματώνουν (όπως και τα πλυντήρια ρούχων) την τεχνολογία TrueSteam™. Και σε αυτήν την περίπτωση η αποτελεσματικότητα εξάλειψης βακτηρίων και των αλλεργιογόνων είναι στο 99,9% , ενώ ο ατμός εφαρμόζεται στους 100℃, για βέλτιστο αποτέλεσμα. Μάλιστα, η χρήση ατμού κάνει τα πιάτα πιο αστραφτερά και λαμπερά, ενώ μειώνονται και οι κηλίδες από νερό, σε ποσοστό άνω του 30%.

Παράλληλα, η LG αξιοποιεί και βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης μαζί με (τέσσερις) ψεκαστήρες υψηλής πίεσης και πολλαπλών κατευθύνσεων. Οι τελευταίοι εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου ή του ποτηριού και έτσι επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για το κάθε οικιακό σκεύος.

Επιπρόσθετα, αυτή η λογική καθαρισμού σου προσφέρει και οικονομία γιατί παίρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα!

Ακόμη, για λόγους απόλυτης υγιεινής η θερμοκρασία θαλάμου φτάνει τους 80°C κατά το στέγνωμα, εξοντώνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των μικροοργανισμών.

 

Μπορείς να δεις ακόμη