Ράψε γρήγορα και απλά με τις ραπτομηχανές της Singer

by Zikou Stella

Μπορεί ο καιρός να μην έχει χαλάσει ακόμα και οι θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, όμως πλησιάζουν οι μέρες που θα χρειαστείς σκούφο και κασκόλ για να βγεις από το σπίτι.

Τα παραπάνω μπορείς είτε να τα αγοράσεις, είτε να τα ράψεις μόνος σου και να μπεις στο μαγικό κόσμο του ραψίματος. Είτε, λοιπόν, είσαι νέος στο ράψιμο, είτε πιο παλιός, η Singer με τις σύγχρονες ραπτομηχανές της είναι εδώ για εσένα.

 

Απλά και αποτελεσματικά

Σε περίπτωση που αναζητάς μια πιο απλή λύση για ράψιμο, η Singer 1408 Prelude είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Διαθέτει 8 τύπους βελονιάς και διακόπτη στερεώματος ραφής. Η εναλλαγή ανάμεσα στις βελονιές γίνεται εύκολα μέσω του διακόπτη απεικόνισής τους, ενώ ο διακόπτης στερεώματος ραφής εξασφαλίζει τη δημιουργία ραφών που δε ξεφτίζουν εύκολα.

Ξέχνα το δύσκολο πέρασμα της κλωστής στη μηχανή, καθώς διαθέτει αναλυτικές οδηγίες πάνω στη συσκευή. Τέλος, αφού επιλέξεις το επιθυμητό είδος βελονιάς, ράψε τις κουμπότρυπες με το ειδικό ποδαράκι κουμπότρυπας.

 

Τα βαριά όπλα

Για πιο επαγγελματικές καταστάσεις μπορείς πάντα να επιλέξεις ανάμεσα στις Singer Supera 5523 και Singer Madam 2. Η πρώτη προσφέρει 23 είδη βελονιάς, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το επιθυμητό μήκος και πλάτος βελονιάς από τον ειδικό διακόπτη, ανάλογα με το ύφασμα που χρησιμοποιείς και το πώς θέλεις να δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, διαθέτει για μεγαλύτερη ευκολία, αυτόματο πέρασμα κλωστής.

Τα όσα κάνει η Supera 5523 δεν σταματούν εδώ. Χαρακτηρίζεται από μοτέρ υψηλής ισχύος, φτάνει τις 1.100 βελονιές το λεπτό και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ευθεία και ζικ-ζακ ραφή, ανάλογα με το πως έχεις σκεφτεί το δημιούργημα σου.

Η Singer Madam 2 από την πλευρά της έχει 23 διαφορετικά είδη βελονιάς, διαθέτει αυτόματο πέρασμα κλωστής και δίνει τη δυνατότητα ραψίματος επαγγελματικού επιπέδου. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο γάζωμα, έχει σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσω στροφάλου και ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό της σχεδιασμό.

Τι περιμένεις λοιπόν; Καλό ράψιμο.

Μπορείς να δεις ακόμη