Έρχεται νέο spin off του LoL που δεν είναι ΜΟΒΑ

by Aggeliki Tsoukana

Το franchise των παιχνιδιών της σειράς League of Legends εξαπλώνεται διαρκώς, με νέους τίτλους που δεν ανήκουν στο βασικό είδος των MOBA, που καθιέρωσε το παιχνίδι.

Τώρα, σύμφωνα με μία πρόσφατη διαρροή από την επιτροπή αξιολόγησης παιχνιδιών της Nότιας Κορέας, μαθαίνουμε πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς που ετοιμάζεται είναι το “Mageseeker: A League of Legends Story”, ένα action παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει και για κονσόλες και για PC.

 

 

Στο παιχνίδι πρωταγωνιστής θα είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του σύμπαντος του League of Legends, ο Sylas the Unshackled, ένας rogue μάγος που ηγείται μιας επανάστασης των καταπιεσμένων μάγων στην απολυταρχική χώρα της Demacia. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Sylas είναι ένας από τους νεότερους champions του League of Legends, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ των χαρακτήρων τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν και ο βασικός ανταγωνιστής στη limited σειρά κόμικ League of Legends: Lux, της Marvel.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη