Συσκευές και αξεσουάρ για το ξενοδοχειακό μπάνιο του μέλλοντος

by Zikou Stella

Δεδομένου ότι το μπάνιο είναι ο χώρος του ξενοδοχειακού δωματίου που αποκτά όλο και μεγαλύτερο ρόλο και σημασία για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, οι σύγχρονες συσκευές φροντίδας και αξεσουάρ μπάνιου μετατρέπουν τα ξενοδοχειακά μπάνια σε υπερσύγχρονους χώρους χαλάρωσης και ευζωίας.

 

Οι επισκέπτες σας νιώθουν σαν στο σπίτι τους

Η προσωπική φροντίδα και περιποίηση δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Έτσι και ο σύγχρονος ταξιδιώτης αναζητεί μια εμπειρία διαμονής εφάμιλλη με αυτή που απολαμβάνει στο σπίτι του. Άλλωστε, η προσωπική περιποίηση μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή και την ψυχική υγεία, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια ευχάριστη απασχόληση. Η περιποίηση στο σπίτι με τις κατάλληλες συσκευές δεν διαφέρει πια σε αποτέλεσμα από την επαγγελματική, ενώ σίγουρα κοστίζει πολύ λιγότερο σε χρόνο και σε χρήμα.

Τα επιτοίχια σεσουάρ μπάνιου είναι πλέον απαραίτητη προσθήκη στο ξενοδοχειακό μπάνιο. Ενδεικτικά, ένα ξενοδοχειακό σεσουάρ μαλλιών όπως το Primo Σεσουάρ Μαλλιών είναι ιδανικό για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Όχι μόνο παρέχει ευελιξία ως προς τις θέσεις ισχύος / θερμοκρασίας, αλλά και μεγαλύτερη πρακτικότητα με επιτοίχια βάση στήριξης και με πρόσθετη πρίζα για ξυριστική μηχανή.

 

Κάτι παραπάνω από τα κλασικά “amenities”

Η λεπτομέρεια, ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Έτσι, εκτός από τα παραδοσιακά πλέον amenities ξενοδοχείου που υπάρχουν σε κάθε κατάλυμα που θέλει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, κάντε το βήμα παραπάνω παρέχοντας μια ποικιλία από αξεσουάρ προσωπικής φροντίδας. Με μια απλή αναζήτηση στο www.kotsovolos.gr μπορείτε εύκολα να βρείτε, από μεγεθυντικούς καθρέπτες και ψαλιδάκια περιποίησης, μέχρι λαδάκια και λαστιχάκια για τα μαλλιά.

 

 

Είδη υγιεινής και αξεσουάρ με λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική

Τα σύγχρονα είδη υγιεινής και αξεσουάρ ξενοδοχειακού μπάνιου συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τεχνολογίες αιχμής για να παρέχουν εργονομία, λειτουργικότητα και υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας.

Επιλέξτε μέσα από μια πληθώρα «έξυπνων» προϊόντων καθημερινής υγιεινής, από ολοκληρωμένα συστήματα ντους με θερμοστατική μπαταρία και προηγμένους αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία, έως και αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής, που είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν καθαριότητα και ευεξία σε όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά και στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Οι νέες τεχνολογίες στο χώρο του ξενοδοχειακού μπάνιου όχι μόνο μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα των μπάνιων σας, αλλά και να εξασφαλίσουν εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων για λιγότερα έξοδα και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δείτε κι εσείς για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες στο ξενοδοχειακό μπάνιο καλώντας τον εταιρικό συνεργάτη σας στον Κωτσόβολο ή στο 210 28 99 800.

Μπορείς να δεις ακόμη