Realme 7 και Realme 7 Pro: νέα smartphone της Realme

by K Admin

 

 

Μια νέα άφιξη στα smartphone από τη γνωστή πλέον Realme είναι τα Realme 7 και Realme 7 Pro, συσκευές καλής ποιότητας με αρκετά προσεγγίσιμη τιμή έρχονται για να δώσουν μία νέα τεχνολογική επιλογή στο αγοραστικό κοινό.

 

Η νέα δύναμη στα κινητά

Η Realme είναι μία νέα σχετικά εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Κίνα και τα πρώτα της προϊόντα παρουσιάστηκαν το 2018. Γρήγορα, απέσπασαν καλές κριτικές και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, ενώ συνεχώς κυκλοφορεί νέα προϊόντα και έχει πλέον πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων συσκευών παγκοσμίως. Δηλαδή, θα λέγαμε ότι μπορεί να συγκριθεί με τους μεγάλους κατασκευαστές. Τέλος, πέρα από smartphones, κατασκευάζει ακουστικά, έξυπνες τσάντες, ηλεκτρονικό εξοπλισμό γυμναστικής και φυσικά smartwatches.

 

Realme 7

Έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο ελκυστικό από τη σειρά smartphone Realme, λόγω της καλής τιμής του αλλά κυρίως γιατί διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών υπερυψηλής ανάλυσης IPS LCD, η οποία υποστηρίζει ικανοποιητικά HD video και games, ενώ προσφέρει την εντυπωσιακή τιμή των 90Hz ως ρυθμό ανανέωσης εικόνας. Επίσης, διαθέτει μπαταρία 5000 mAh, αλλά και λόγω κατασκευής θα σου αντέχει κοντά στις 1,5 με 2 μέρες ακόμα και με έντονη χρήση. Επιπλέον, φορτίζει τάχιστα (50% σε περίπου 25 λεπτά και 100% σε 65 λεπτά). Φυσικά, διαθέτει μία αξιόπιστη τετράδα φωτογραφικών μηχανών για βέλτιστα αποτελέσματα (Quad 48 Mp & 8 Mp & 2 Mp & 2 Mp) και μνήμη RAM 6 GB και 64 GB ROM για να τρέχεις όλες τις εφαρμογές σου άνετα. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και έκδοση στα 8 GB RAM με 128 GB ROM για τους χρήστες που θέλουν λίγη παραπάνω μνήμη και εξτρά αποθηκευτικό χώρο.

 

Realme 7 Pro

Μιλάμε για την πιο επαγγελματική έκδοση της νέας σειράς Realme και προφανώς απευθύνεται σε πιο απαιτητικούς χρήστες. Συγκεκριμένα, το Realme 7 Pro, διαθέτει εντυπωσιακή Super Amoled οθόνη 6,4 ιντσών με πολύ καλά στοιχεία, όπως είναι η πολύ καλή φωτεινότητα (σε όλες τις συνθήκες), η εξαιρετική απόδοση του μαύρου χρώματος, αλλά και οι μεγάλες γωνίες θέασης. Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς 7 και το κινητό αυτό διαθέτει εξίσου καλή μπαταρία, καλή διαχείριση ενέργειας, αλλά και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης (100% φόρτιση μπαταρίας σε μόλις 34 λεπτά σύμφωνα με τον κατασκευαστή). Παράλληλα, μπορεί να τρέξει πολλά και απαιτητικά apps, ενώ διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αφού ενσωματώνει 8 GB RAM μαζί με 128 GB ROM.

Φωτογραφικά (Quad 64 Mp & 8 Mp & 2 Mp & 2 Mp) δίνει τη δυνατότητα για πανέμορφες λήψεις, με μεγάλη λεπτομέρεια και όμορφα χρώματα. Επίσης, αποδίδει πολύ καλά και στις νυχτερινές φωτογραφίες. Επιπλέον, ο ήχος του είναι εξαιρετικός, ενώ προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα όπως αυτά της υποστήριξης για Dual Sim και χαμηλό δείκτη SAR. Εν ολίγοις, είναι ένα εξαιρετικό κινητό, σε καλή τιμή, με κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές επιδόσεις και ανταγωνιστικό για την κατηγορία του!

Μπορείς να δεις ακόμη