Σχεδίασε, Δημιούργησε και Απόλαυσε την κουζίνα των ονείρων σου μαζί με τον Κωτσόβολο

by Zikou Stella

Η κουζίνα είναι o πιο πολυσύχναστος χώρος στο σπίτι σου. Εδώ μαγειρεύεις, απολαμβάνεις τα γεύματά σου αλλά είναι και το μέρος όπου μοιράζεσαι σημαντικές στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Αντιλαμβανόμενος τη σημασία αυτού του σημαντικού χώρου σε κάθε σπίτι, ο Κωτσόβολος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις  για την κουζίνα σου.

 

Τι θα πει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα;

Μέχρι σήμερα εμπιστευόσουν τον Κωτσόβολο για τις προηγμένες λευκές συσκευές και τις μικροσυσκευές κουζίνας που σου έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Αυτό είναι ένα μέρος των λύσεων που εξακολουθεί να σου προσφέρει η αγαπημένη σου εταιρία τεχνολογίας. Ωστόσο, στο εξής θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις και να κατασκευάζεις ολόκληρη την κουζίνα σου στον Κωτσόβολο, δηλαδή να επιλέγεις τον σχεδιασμό, τα υλικά και τους μηχανισμούς των ντουλαπιών, των συρταριών και των πάγκων και να προσαρμόζεις σε αυτά με τον βέλτιστο τρόπο τις ηλεκτρικές σου συσκευές. Αυτό θα πει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα.

 

Γιατί κουζίνα από τον Κωτσόβολο;

Στον Κωτσόβολο θα σχεδιάσεις βήμα προς βήμα την κουζίνα των ονείρων σου. Το έμπειρο προσωπικό θα ακούσει ποιες είναι οι ανάγκες σου και πώς φαντάζεσαι τον χώρο σου προτείνοντάς σου εξατομικευμένες λύσεις. Στη συνέχεια, θα επιλέξει τον ιδανικό συνδυασμό για εσένα, σε ποικιλία, υλικά, χρώματα, brands και τεχνολογίες πάντα με βάση το budget που διαθέτεις και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής, όπως το πλάνο δόσεων και οι άτοκες δόσεις σε κάρτα. Η ποιότητα όλων των παραπάνω είναι εξασφαλισμένη και το αποτέλεσμα εγγυημένο. Τέλος, ο Κωτσόβολος θα αναλάβει τη σωστή τοποθέτηση τόσο των επίπλων όσο και των ηλεκτρικών συσκευών σου.

 

 

 

Οι τάσεις στον σχεδιασμό κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένα χώρος στον οποίο ζεις και δημιουργείς. Είναι λοιπόν σημαντικό να εκφράζει το γούστο σου και να ταιριάζει με το ύφος του σπιτιού σου. Για αυτό και ο Κωτσόβολος προτείνει τρεις τάσεις για τη σύγχρονη κουζίνα που σίγουρα μια από αυτές θα ταιριάζει με την αισθητική του δικού σου σπιτιού.

 

Modern

Ο σύγχρονος σχεδιασμός της σειράς modern συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την εργονομία με την εξελιγμένη αισθητική και τη Minimal διάθεση καλύπτοντας τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

 

Mainstream

Η σειρά mainstream συνδυάζει την άνεση με την ποικιλία πολλών χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και σε κάθε χώρο.

 

Classic

Η αξεπέραστη κομψότητα του κλασσικού στιλ εγγυάται ένα διαχρονικό αισθητικά αποτέλεσμα για μια κουζίνα που θα είναι πάντα στη μόδα.

 

 

Πώς μπορείς να αποκτήσεις τη νέα σου κουζίνα;

Για να αποκτήσεις την κουζίνα των ονείρων σου από τον Κωτσόβολο δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις λίγα μόνο βήματα:

 

Κλείσε ραντεβού

Κλείσε ραντεβού με την εξειδικευμένη ομάδα του Κωτσόβολου, για να ανακαλύψετε μαζί, την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σου.

 

 

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια

Δες όλες τις επιλογές υλικών, χρωμάτων και σχεδίων και βρες εκείνο που αναδεικνύει τον χαρακτήρα και το στιλ σου.

 

Διάλεξε τις λεπτομέρειες

Λίγο ακόμα και η κουζίνα σου είναι έτοιμη. Μαζί, με την έμπειρη ομάδα του Κωτσόβολου θα καταλήξετε σε κάθε λεπτομέρεια, για να απολαύσεις τη νέα σου κουζίνα, όπως πρέπει!

 

Συνδύασε την κουζίνα σου με ηλεκτρικές συσκευές

Βρήκες το σχέδιο; Βρες και τις ηλεκτρικές συσκευές που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Κέρδισε χρόνο και χρήματα, με τη βοήθεια του Κωτσόβολου και του Πλάνου Δόσεων.

 

Βρες την υπηρεσία που χρειάζεσαι

Για την τοποθέτηση και την εγκατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών, ο Κωτσόβολος διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία. Τα πάντα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα με τη σωστή οργάνωση και τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Για αυτό, εμπιστεύσου την έμπειρη ομάδα του Κωτσόβολου, σχεδίασε, δημιούργησε και απόλαυσε την κουζίνα των ονείρων σου!

Μπορείς να δεις ακόμη