Σκούπα Stick: Μήπως τελικά σου είναι απαραίτητη;

by K-Admin 1

 

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο ένα και πιο γρήγοροι και μαζί με αυτούς αυξάνονται τόσο οι υποχρεώσεις όσο και τα άγχη. Σίγουρα μετά από μια γεμάτη ημέρα το μόνο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι πότε θα επιστρέψεις στο σπίτι να ξεκουραστείς γιατί σε περιμένουν ακόμη πολλές τέτοιες απαιτητικές ημέρες. Τι κάνεις όμως όταν γυρνώντας σπίτι σε περιμένει σε μια άκρη μια ‘‘μπάλα’’ από σκόνη; Πρέπει να βρεις πρώτα το κουράγιο και μετά τη λύση να της πεις οριστικά ‘‘bye’’. Μην παιδεύεις άδικα το μυαλό σου…η απάντηση είναι προφανής. Σου χρειάζεται μια σκούπα stick. Εύκολη στη χρήση, ελαφριά, τρομερά αποτελεσματική και πάνω από όλα ευέλικτη σε όλους τους χώρους του σπιτιού και όχι μόνο.

 

 

Μαζί της το σκούπισμα θα μοιάζει με παιχνίδι

Ίσως οι λάτρεις της παλιάς κλασικής ηλεκτρικής σκούπας να δυσανασχετήσουν και να διστάσουν να την εμπιστευτούν τόσο εύκολα, όμως μια δοκιμή είναι ικανή να τους μεταπείσει. Σίγουρα ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος… και στην προκειμένη περίπτωση ωραία. Όχι μόνο ωραία, παρά το νέο design που διαθέτει αλλά μπορεί εύκολα να γίνει σύμμαχός σου σε ένα γρήγορο αλλά αποτελεσματικό καθάρισμα. Πόσες φορές έχεις παραπονεθεί την ώρα που βιάζεσαι να τα προλάβεις όλα πως το καλώδιο της σκούπας δεν φτάνει μέχρι το σημείο που θες; Σίγουρα αρκετές.. όπως όλοι μας άλλωστε! Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς λοιπόν από αυτό το τόσο ενοχλητικό καλώδιο που πρέπει να τραβάς προκειμένου να φτάσει λίγο πιο κοντά στο τραπέζι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτίσεις τη νέα σκούπα stick σου, και μόλις είναι έτοιμη απλά να ξεκινήσεις να τη χρησιμοποιείς. Η μπαταρία της είναι αποσπώμενη και φορτίζεται μόνη της προσφέροντας σου μεγαλύτερη ευκολία. Αν δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να την περιμένεις να φορτίσει πλήρως μπορείς να την τοποθετήσεις ξανά μέσα στη σκούπα και να ξεκινήσεις το σκούπισμα. Μην ανησυχείς γιατί χάρη στην οθόνη και στις ενδείξεις που διαθέτει θα σε ειδοποιήσει άμεσα πως η ζωή της μπαταρίας σου τελειώνει και θα χρειαστεί να τη συνδέσεις ξανά. Σίγουρα όμως θα έχεις προλάβει να κάνεις τα ‘‘πολλά-πολλά’’.

 

 

Πολλές δυνατότητες σε λίγο χρόνο

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από σκούπες stick που σίγουρα θα δυσκολευτείς να επιλέξεις, όμως κοίταξε η τελική σου επιλογή να καλύπτει όλες σου τις ανάγκες και να είναι ειδικά προσαρμοσμένη στα δικά σου θέλω. Η περιγραφή της διαδικασίας για χρησιμοποίηση της σκούπας είναι πολύ απλή και κατανοητή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις από τη θήκη φόρτισης την μπαταρία λιθίου και να την ενσωματώσεις ξανά μέσα στη σκούπα. Αφού έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση μπορείς χωρίς καμία ενόχληση να κινείσαι με τη νέα σου σκούπα σε όλα τα μέρη του σπιτιού -όταν λέμε σε όλα, εννοούμε σε όλα και να καθαρίσεις ακόμη και εκείνα τα σημεία που είχες ξεχάσει ότι υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Όλες οι σκούπες διαθέτουν τα δικά τους εξαρτήματα, με το κάθε ένα να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Ζύγισε τις επιλογές σου με βάση τα κριτήρια που θέλεις και διάλεξε τη σωστή. Μπορείς με μια απλή κίνηση να μεταμορφώσεις τη σκούπα stick σου σε σκουπάκι χειρός και να μαζεύεις σε χρόνο ρεκόρ και το παραμικρό σκουπιδάκι. Οι σκούπες είναι όλες ασύρματες και διαθέτουν έναν ειδικά διαμορφωμένο κάδο με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μαζεύει όγκους σκόνης και μικρών σκουπιδιών. Όπως προαναφέρθηκε δεν διαθέτει καμία από αυτές καλώδιο ενώ τα περισσότερα εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα και πολύ εύκολα στη χρήση. Το φίλτρο είναι αποσπώμενο και πλενόμενο ενώ επιπλέον έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην κανονική και στην Turbo λειτουργία της σκούπας. Κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος, σε κάποιες σκούπες, το πέλμα είναι φωτιζόμενο με Led ώστε να μην σου ξεφύγει ούτε ένα σημείο και να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ακόμη και αν ο φωτισμός δεν σε βοηθάει.

 

 

Σκούπα stick, κατοικίδια και υγεία

Όσοι έχουν κατοικίδιο μέσα στο σπίτι τους σίγουρα το λατρεύουν όμως αποκλείεται να λατρεύουν και τις χιλιάδες τρίχες που αφήνει όταν τινάζεται όταν περπατάει όταν τρώει σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Σε όλα ναι! Ακόμη και το κάδρο στο σαλόνι να σηκώσεις από πίσω θα βρεις και μια μικρή τρίχα του καλύτερου σου φίλου να αιωρείται. Όσοι το βιώνουν σίγουρα θα καταλάβουν λίγο παραπάνω. Πρέπει λοιπόν να βρεις τρόπο να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό και τον φίλο σου ικανοποιημένο. Η σκούπα stick για ακόμη μια φορά σου δίνει στο πιάτο τη λύση.

H σκούπα Bosch BCH3ALL21 Flexxo 2 σε 1 εκτός από τις κλασικές λειτουργίες της διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο ρύγχος για τις χαραμάδες στα παράθυρα, αποσπώμενη χειρολαβή για τις γωνίες ενώ επιπλέον το πέλμα της μετατρέπεται και σε κάθετο για να εισχωρήσει παντού. Με τον επεκτεινόμενο ρύγχο μπορείς να φτάσεις πραγματικά πολύ …ψηλά! Να μην ξεχάσουμε την ειδική περιστρεφόμενη μπάρα και το λαστιχένιο ακροφύσιο για χαλιά μοκέτες και έπιπλα που χάρη στα αρωματισμένα προ-φίλτρα κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος απελευθερώνει μια φρέσκια μυρωδιά από βαμβάκι. Γιατί ναι.. ξέρουμε πόσο αρέσει στον σκύλο ή τη γάτα σου να ξαπλώνει μαζί σου στον καναπέ. Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην κάνουμε αναφορά στο αγαπημένο μας αυτοκίνητο που λόγω υποχρεώσεων, το έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας. Χρειάζεται και αυτό την απαιτούμενη προσοχή και καθαριότητα. Μπορείς λοιπόν όπως ακριβώς έμαθες εύκολα και γρήγορα να καθαρίζεις το σπίτι σου να κάνεις το ίδιο και με το αυτοκίνητο σου, καθώς είναι τόσο ελαφριά που δεν θα σε κουράσει ακόμη και αν το ασανσέρ έχει χαλάσει. Η σκόνη αποτελεί τον χειρότερο εχθρό των αλλεργικών καθώς και ένα μικρό μέρος να είναι σκονισμένο είναι ικανό να σου χαλάσει όλη την ημέρα μέχρι να ξεχάσεις πόσες φορές φτερνίστηκες. Με τις νέες σκούπες stick δεν θα μείνει στην κυριολεξία ίχνος σκόνης. Όχι μόνο γιατί φτάνει εύκολα κάτω από κρεβάτια και πάνω από ντουλάπες και δεν δίνει περιθώρια για άλλη σκόνη αλλά γιατί απορροφά και φιλτράρει το 99.99% όλων των μικροσκοπικών σωματιδίων και των αλλεργιογόνων – αφαιρώντας τα από την ατμόσφαιρα. Μην χάνεις χρόνο και απέκτησε άμεσα τη σκούπα Miele Triflex HX1 Cat&Dog Black που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε κάνει να ξεγνοιάσεις μια για πάντα από την ενοχλητική σκόνη και τις τρίχες του αγαπημένου σου φίλου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη