Sony και Amazon ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά God of War

by Aggeliki Tsoukana

Το Amazon Prime Video άναψε το πράσινο φως για τη σειρά God of War και νέες λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας. Showrunner θα είναι ο Rafe Judkins (The Wheel of Time), ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Mark Fergus και Hawk Ostby (Children of Men, Iron Man, The Expanse). Οι τρεις τους θα βρίσκονται επίσης στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών, μαζί με τον επικεφαλή της Santa Monica Studio, Yumi Yang τον creative director Cory Barlog, αλλά και τον πρόεδρος της PlayStation Productions, Asad Qizilbash.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς, φαίνεται ότι το σενάριο θα ακολουθήσει την πλοκή του God of War που κυκλοφόρησε το 2018 και συνεχίστηκε με το God of War Ragnarök που λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2022, για PS5 και PS4. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, που ήταν εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, τα δύο τελευταία παιχνίδια God of War βασίζονται στη σκανδιναβική μυθολογία.

“Όταν η αγαπημένη του σύζυγος πεθαίνει, ο Kratos ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον αποξενωμένο γιο του για να σκορπίσει τις στάχτες της από την υψηλότερη κορυφή – ήταν η τελευταία επιθυμία της”, αναφέρει η περιγραφή της σειράς.

“Ο Kratos σύντομα συνειδητοποιεί ότι το ταξίδι κρύβει μια αποστολή, η οποία θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ πατέρα και γιου και θα αναγκάσει τον Κράτος να πολεμήσει νέους θεούς και τέρατα για τη μοίρα του κόσμου”.

Την ευθύνη της παραγωγής έχουν η Amazon Studios, Sony Pictures Television και η PlayStation Productions.

“Είμαστε τόσο περήφανοι και ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους φίλους μας στην Amazon Studios και τους συνεργάτες μας στην PlayStation Productions για να μεταφέρουμε αυτό το εκπληκτικό και γεμάτο συναισθήματα σε μια κορυφαία σειρά δράσης”, δήλωσε η πρόεδρος της Sony Pictures Television, Katherine Pope. «Ο Rafe, ο Mark και ο Hawk θα δημιουργήσουν μια σειρά που θα μεταφέρει το κοινό σε μια διαδρομή μέσα από το αρχαίο μυθολογικό ταξίδι του Kratos”.

Ο Qizilbash πρόσθεσε: “Το God of War είναι ένα από τα πιο βραβευμένα video games του PlayStation, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Sony Pictures Television και την Amazon Studios για να προσφέρουμε το αγαπημένο μας franchise στους fans αλλά και σε νέο κοινό, με τολμηρό και αυθεντικό τρόπο”.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη