Στις 9 Φεβρουαρίου 2022 η πραγματοποίηση του επόμενου Galaxy Unpacked event της Samsung

by Aggeliki Tsoukana

 

 

H Samsung επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Galaxy Unpacked event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ώρα Ελλάδας 17:00. Στην πρόσκληση που η εταιρεία έχει αποστείλει στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης υπάρχει ένα μεγάλο “S” και η φράση “The Epic Standard”, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του livestream θα αποκαλυφθεί η σειρά smarphones Samsung Galaxy S22.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η σειρά θα αποτελείται από τρία μοντέλα, το Galaxy S22, το Galaxy S22+ και το Galaxy S22 Ultra. Λέγεται ότι το τελευταίο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της σειράς Note και θα έχει υποδοχή για το S-Pen stylus.

Για να διαφημίσει το event η εταιρεία δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα νέο video, που συνοδεύεται από τις φράσεις “break through the night” και “break the rules of light”, οι οποίες αποτελούν αναφορά στις νέες δυνατότητες της σειράς Galaxy S για λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πολύ πιθανό η Samsung να ετοιμάζεται να αποκαλύψει την ίδια βραδιά τη σειρά Galaxy Tab S8, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας αν θέλετε να ενημερωθείτε για όλα όσα ανακοινωθούν στο Galaxy Unpacked event της Samsung.

 

Μπορείς να δεις ακόμη