Στo Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα ξαναζήσεις την τριλογία

by Aggeliki Tsoukana

Είσαι έτοιμος να ζήσεις ξανά την ιστορία των Star Wars; Όχι η Disney δεν ανακοίνωσε κάποια νέα τριλογία, όμως στις 5 Απριλίου έγινε διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch, το νέο LEGO Star Wars: Τhe Skywalker Saga, που αναβιώνει τα γεγονότα και από τις τρεις τριλογίες. Όπως μπορείς να ακούσεις και μόνος σου στο developers diary, η TT Games που είχε την ευθύνη της ανάπτυξης του τίτλου, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο τίτλο LEGO που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, με ένα ανοιχτό κόσμο που περιλαμβάνει τα πάντα από φωτόσπαθα μέχρι και εναέριες μονομαχίες με Tie Fighters και X-Wings.

 

 

Οι developers έχουν φροντίσει ώστε ο τίτλος να εναρμονίζει σωστά την αισθητική των LEGO με εκείνη του σύμπαντος του Star Wars. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί ώστε ο κάθε πλανήτης, η κάθε εμβληματική τοποθεσία, από τον αμμώδη Tatooine μέχρι τα ομιχλώδη Unknown Regions να έχουν την αισθητική, τα χρώματα και τις καιρικές συνθήκες που είχαν οι αντίστοιχες τοποθεσίες στις ταινίες. Μάλιστα, η ομάδα ανάπτυξης έχει φροντίσει ώστε η περιπλάνηση σου στον Γαλαξία, να αφήνει το σημάδι της πάνω σου και θα δεις τον εξοπλισμό, τα ρούχα και τα οχήματα που χρησιμοποιείς να φθείρονται και να λερώνονται.

Εκτός από τον οπτικό τομέα η ίδια προσοχή έχει δοθεί και στα ηχητικά εφέ και στη μουσική, ενώ όπως σε όλα τα προηγούμενα LEGO παιχνίδια, η ιστορία θα είναι γεμάτη χιούμορ και σαρκασμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζει η Σκοτεινή Πλευρά. Στο πιο πρόσφατο trailer γίνεται σαφές, ότι το παρών θα δώσουν όλοι οι Sith Lords και τα τσιράκια τους και από τις εννέα ταινίες. Εκτός από τον θρυλικό Darth Vader θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τους πάντες, από τον General Grievous και τον Darth Maul, μέχρι τον Kylo Ren και φυσικά τον αυτοκράτορα Palpatine, που δε θα διστάσει να σε κεραυνοβολήσει με την πρώτη ευκαιρία.

 

 

Εσύ θα θα βοηθήσεις τον Luke Skywalker και την παρέα του να επικρατήσουν της Σκοτεινής πλευράς;

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη