Στον Κωτσόβολο η αθλητική πλευρά της τεχνολογίας έρχεται με φόρα!

by Aggeliki Tsoukana

 

Σου έχουμε μία φοβερή ανακοίνωση! Τώρα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου από το zakcret.gr & sneakercage.gr και να την παραλάβεις από όποιο κατάστημα Κωτσόβολος σε βολεύει. Ναι, ναι, σωστά άκουσες! Οι δύο εταιρίες πλέον συνεργάζονται για να κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Ίσως να είσαι από εκείνους που ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα, μόλις κάνουν την παραγγελία.

Πρωτοπορώντας, όπως πάντα, ο Κωτσόβολος ανακοίνωσε μία συνεργασία έκπληξη: αυτή με την εταιρία αθλητικών ειδών Zakcret Sports & Sneaker Cage.

 

 

Όπως ήδη θα ξέρεις, έξω από τα καταστήματα Κωτσόβολος υπάρχουν τα Quick Points. Από αυτά τα 75, λοιπόν, σημεία παραλαβής προϊόντων Quick Points μπορείς πλέον να παραλάβεις και τις παραγγελίες σου από την εταιρία Zakcret Sports & Sneaker Cage. Και πρόσεξε, η παραλαβή γίνεται πανεύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια στη συναλλαγή σου!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, κι έτσι χωρίς κόπο και σε πολύ λίγο χρόνο παραλαμβάνεις τα αγαπημένα σου προϊόντα Zakcret και των brands της Sneaker Cage, District75 και Outletcenter. Για να καταλάβεις, ο χρόνος αναμονής και παραλαβής μειώνεται στο μισό!

 

 

Καινοτομώντας για ακόμη μία φορά, ο Κωτσόβολος εισάγει μία νέα αγοραστική διαδικασία και εμπειρία και αξιοποιεί στο έπακρο τα καταστήματά του, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους καταναλωτές. Η εταιρία παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της. Διερευνά και επενδύει συνεχώς σε τρόπους για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Φροντίζει να σου δίνει ολοένα περισσότερες επιλογές και εύκολες λύσεις, ώστε να κάνει τη ζωή σου καλύτερη και ευκολότερη. Και η Zakcret Sports-Sneaker Cage, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την επιθυμία σου για γρήγορη και εύκολη παραλαβή και θέλοντας να ικανοποιήσει το αγοραστικό κοινό της, προχώρησε στη μοναδική αυτή συνεργασία.

Τέρμα η αναμονή για παραλαβή. Τώρα, έχεις σίγουρα κοντά σου ένα Quick Point του Κωτσόβολου, ώστε να απολαύσεις άμεσα τις αγορές των λατρεμένων Zakcret Sports & Sneaker Cage!

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη