Έρχεται το Mi Band 4 της Xiaomi

 

Η Xiaomi έχει ετοιμάσει τον διάδοχο του επιτυχημένου Mi Band 3, ο οποίος έρχεται για να συνεχίσει την πορεία της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Mi Band.

Το Mi Band 4 έρχεται με μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη, μικρόφωνο, NFC και νέο γυροσκόπιο που επιτρέπει την αναγνώριση κολυμβητικής δραστηριότητας. Ειδικότερα, διαθέτει οθόνη AMOLED που αγγίζει τις 0.95 ίντσες, ενώ έχει αυξηθεί και η ανάλυση, η οποία είναι πλέον 120×240, ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από 77 διαφορετικά θέματα.

Επιπλέον, η έκδοση NFC υποστηρίζει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ με το μικρόφωνο μπορεί να απαντά σε κλήσεις και να αλληλεπιδρά με το voice assistant της Xiaomi, το Xiaomi, για να ρυθμίζει τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού.

Το νέο Mi Band έρχεται σε έξι διαφορετικά χρώματα στο λουράκι, αλλά και σε μία ειδική Marvel’s Avengers limited edition. Αντέχει στο νερό σε βάθος έως και 50 μέτρα, προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 και μπορεί να καταγράψει καρδιακούς παλμούς απευθείας από τον καρπό του χρήστη. Επίσης, παρόλο που διαθέτει έγχρωμη οθόνη, η διάρκεια της μπαταρίας του παραμένει στις 20 μέρες.

Αναμένουμε την κυκλοφορία του σύντομα και στην Ελληνική αγορά.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη