Τα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν AAA video games

by Aggeliki Tsoukana

Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις των τελευταίων ημερών είναι το λανσάρισμα της νέας γενιάς τηλεφώνων από την Apple και συγκεκριμένα των iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Προφανώς, η αγάπη για την εταιρεία είναι τεράστια, όπως και το hype, ενώ τα προϊόντα αυτά ήταν πάντα καινοτόμα, ξεχωριστά και στην κορυφή της τεχνολογίας.

Όμως, ανάμεσα σε όλα αυτά τα σημαντικά, φαίνεται ότι τα νέα iPhone μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον χώρο του mobile gaming, αλλά και γενικά του gaming.

Ειδικότερα, οι Pro εκδόσεις των iPhone 15 θα μπορούν να τρέχουν ΑΑΑ video games που είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμα για PlayStation, Xbox ή PC, δηλαδή video games με κορυφαία τεχνολογία και γραφικά.

Βέβαια, όλα αυτά χάρη στο εξαιρετικό hardware και ειδικότερα στο A17 Pro chip, ο οποίος μάλιστα παρέχει υποστήριξη για hardware accelerated Ray Tracing. Επίσης, το chip αυτό είναι ταχύτερο και ενεργειακά πιο αποδοτικό από οτιδήποτε είχε τοποθετηθεί σε προηγούμενη iPhone συσκευή.

Έτσι, οι iPhone 15 Pro εκδόσεις σου προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία του να παίξεις ΑΑΑ παιχνίδια σε κινητό, ξεκινώντας από τα κορυφαία Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village, Assassin’s Creed Mirage και Death Stranding Director’s Cut. Αυτά θα τρέχουν “τοπικά” στη συσκευή και δεν μιλάμε για cloud streaming ή για άλλη παρόμοια υπηρεσία.

Φαίνεται ότι η Apple θα ταράξει για άλλη μία φορά τα νερά, αν και θα φανεί στην πορεία το πώς και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν, όπως είναι για παράδειγμα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα αναπαραγωγής σύγχρονων ΑΑΑ παιχνιδιών σε κινητό είναι συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

Προφανώς, το νέο iPhone 15 είναι ένα απίστευτα δυνατό τεχνολογικό προϊόν, που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και για αυτό αξίζει να επενδύσει κανείς πάνω του.

Φυσικά, στα καταστήματα Κωτσόβολος ή στο site μας μπορείς να βρεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και να αγοράσεις με διάφορους τρόπους, όπως είναι η δυνατότητα trade in παλαιότερης συσκευής.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη