Τα νέα ακουστικά της σειράς JBL Tour είναι ασύγκριτα!

by Zikou Stella

Tα νέα ακουστικά της σειράς JBL Tour ήρθαν στη χώρα μας και υπόσχονται να σου προσφέρουν ένα ασύγκριτο συνδυασμό χαρακτηριστικών και ποιότητας.

 

JBL Tour One M2: τα πιο ολοκληρωμένα της κατηγορίας

Αν αναζητάς ένα ζευγάρι over-ear ακουστικών που να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σου, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Τα νέα JBL Tour One M2 έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλεις.

 

Σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν ολόκληρο το αυτί και να προσφέρουν την πιο άνετη ακρόαση, τα JBL Tour One M2 θα σε απομονώσουν από το περιβάλλον όποτε το επιθυμείς, χάρη στα τέσσερα μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου και την τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling ή θα σου επιτρέψουν να είσαι σε εγρήγορση με τους περιβαλλοντικούς ήχους, χάρη στην τεχνολογία Smart Ambient. Και όποτε χρειαστεί να μιλήσεις με κάποιον θα αναγνωρίσουν αυτόματα τη φωνή σου, χάρη στη λειτουργία Smart Talk, διακόπτοντας αυτόματα την αναπαραγωγή της μουσικής για να κάνεις ανεμπόδιστα τη συνομιλία σου.

 

 

Για την κορυφαία μουσική απόλαυση φροντίζουν οι μονάδες των 40mm, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Personi-Fi 2.0 η οποία σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την καμπύλη ΕQ στα δικά σου γούστα. Όσο για τις κλήσεις hands-free τα Tour M2, διαθέτουν τέσσερα μικρόφωνα και τεχνολογία Voice Aware για απόλυτο έλεγχο της φωνής, ενώ υποστηρίζουν σύνδεση Bluetooth 5.3 για πιο σταθερή και ασφαλή σύνδεση.

Από τις δυνατότητές τους δεν λείπει η υποστήριξη Google Fast Pair και Microsoft Swift Pair, για εύκολη σύνδεση με όλες σου τις συσκευές και η υποστήριξη Google Assistant και Amazon Alexa, για φωνητικές εντολές και όλα τα παραπάνω, ενώ σου προσφέρουν και κορυφαία αυτονομία που αγγίζει τις 50 ώρες χρήσης με μία φόρτιση. Tα JBL Tour One M2 είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις (Black και Champagne).

 

 JBL Tour Pro 2: τα μόνα earbuds με έξυπνη θήκη

Ασύρματα ακουστικά τύπου ψείρας, με ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβου υπάρχουν πολλά. Κανένα όμως δεν μοιάζει με τα νέα Tour Pro 2 της JBL. Διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις – Black και Champagne – ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό καθώς είναι τα πρώτα ακουστικά του είδους που ενσωματώνουν οθόνη αφής στη θήκη φόρτισης μεταφοράς.

 

 

H οθόνη αφής με διαγώνιο 1,45 ιντσών δεν υπάρχει για εντυπωσιασμό, αλλά είναι απολύτως χρηστική. Σου επιτρέπει να δεις εύκολα και γρήγορα την κατάσταση φόρτισης των ακουστικών και της θήκης, αλλά και να αλλάξεις όλες τις βασικές ρυθμίσεις, από την ένταση μέχρι τη λειτουργία του συστήματος ANC, χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσεις το κινητό σου ή να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή JBL Headphones.

 

Παράλληλα, με τα 6 μικρόφωνα που διαθέτουν, τα JBL Tour Pro 2 εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα στις κλήσεις, ενώ τα τέσσερα μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση για το σύστημα ακύρωσης θορύβου, που η JBL ονομάζει True Adaptive Noise Cancelling. Το σύστημα αυτό ελαχιστοποιεί τους περιβαλλοντικούς θορύβους και τους περισπασμούς όποτε θες να επικεντρωθείς στην αγαπημένη σου μουσική, σε κάποια κλήση ή και να παρακολουθείς τι γίνεται γύρω σου, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Smart Ambient.

 

Όλα αυτά σου προσφέρουν δυνατό και ακριβή ήχο χάρη στις μονάδες των 10mm και την τεχνογνωσία δεκαετιών που έχει η JBL στη σχεδίαση προϊόντων ήχου, ενώ δεν λείπει και η υποστήριξη τρισδιάστατου ήχου (JBL Spatial Sound) για την απόλυτη ηχητική απόλαυση, ανεξαρτήτως πηγής ή συσκευής.

 

Τέλος, τα JBL Τour Pro 2 μπορούν να συνδεθούν πανεύκολα με όλες σου τις συσκευές χάρη στην υποστήριξη Google Fast Pair και Microsoft Swift Pair, ενώ επιτρέπουν και τον φωνητικό έλεγχο καθώς είναι συμβατό με Google Assistant και Amazon Alexa.

Μπορείς να δεις ακόμη