Τα νέα ακουστικά της Sony έχουν απίστευτο ήχο!

by Zikou Stella

Τα ακουστικά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πρακτικά gadget στα οποία μπορείς να επενδύσεις, γιατί αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως και σε διάφορες καταστάσεις (π.χ. στη δουλειά, στη γυμναστική, σε κλήσεις, στο gaming κτλ).

Έτσι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δύο νέα ακουστικά κεφαλής από τη Sony, τα WH-CH720N και τα WH-CH520. Τα πρώτα είναι over ear και θα σε ενδιαφέρει αν θέλεις κάτι πιο ποιοτικό και immersive σε ήχο, ενώ τα δεύτερα είναι on ear και στοχεύουν περισσότερο σε μία λογική αγοράς value for money.

Να σημειωθεί ότι γενικά τα ακουστικά κεφαλής διαθέτουν προσαρμόσιμη «στέκα» η οποία συγκρατεί τα δύο ακουστικά πάνω από το κεφάλι σου. Τα over ear είναι εκείνα που αγκαλιάζουν και καλύπτουν ολόκληρο το αυτί σου, ενώ τα on ear έχουν μαξιλαράκια περίπου στο μέγεθος του αυτιού καλύπτοντάς το απλώς (και όχι πλήρως).

 

WH-CH720N

Για τους πιο απαιτητικούς, είναι τα πιο ελαφριά, άνετα, ασύρματα και noise canceling headband ακουστικά της Sony στην κατηγορία τους.

Ειδικότερα, για την ακύρωση θορύβου ενσωματώνουν τον Επεξεργαστή V1 της εταιρείας, ενώ διαθέτουν δυνατότητες παραμετροποίησης μέσω των Adjustable Ambient Sound mode και Adaptive Sound controls, τα οποία μπορείς να τα ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Φυσικά και η ποιότητα ήχου είναι premium, ενώ η μπαταρία μπορεί να αντέξει έως και 35 ώρες χρήσης. Μάλιστα, φορτίζουν γρήγορα και μπορείς με λιγότερο από 5 λεπτά φόρτισης να τα αξιοποιήσεις μέχρι και μία ώρα!

Επιπρόσθετα, έχουν multipoint connection (δηλαδή ταυτόχρονη σύνδεση και χρήση από δύο συσκευές), ενώ διαθέτουν και τεχνολογία για ενίσχυση της ποιότητας συμπιεσμένων αρχείων ήχου (μέσω DSEE). Συνεργάζονται και είναι πλήρως compatible με την Alexa, ενώ πέρα από τις επιδόσεις τους, παραμένουν ένα στιλάτο και καλοφινιρισμένο προϊόν.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα τα βρεις σε 3 βασικά χρώματα (Μπλε, Μαύρο και Λευκό).

 

 

 

WH-CH520

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του χωρίς όμως να υπολείπεται σε επιδόσεις. Όντως, δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το προαναφερόμενο, αλλά αποτελεί μία συνετή επιλογή αν το budget σου είναι μικρότερο ή αν χρειάζεσαι ένα δεύτερο αξιόλογο σετ.

Τα WH-CH520 διακρίνονται επίσης για το προσεγμένο φινίρισμα που είναι όμορφο και ανθεκτικό. Ωστόσο, δεν προσφέρουν το απόλυτο noise cancellation, αφού είναι on ear και όχι over ear. Στα πλεονεκτήματά τους είναι ότι προσφέρουν καλό και ισορροπημένο ήχο, δυνατότητες παραμετροποίησης, υποστηρίζουν Bluetooth multi-point pairing, ενώ η μπαταρία τους φτάνει τις περίπου 50 ώρες χρήσης! Τέλος, είναι διαθέσιμα σε Μαύρο, Μπεζ και Μπλε χρώμα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη