Την έχεις δει sports lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Η εβδομάδα που μας έρχεται δεν έχει εθνικά πρωταθλήματα καθώς διεξάγονται οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 και η Εθνική μας μπαίνει ανανεωμένη στη μάχη της πρόκρισης.

«Μπαλίτσα» μπορεί να έχει μόνο σε επίπεδο εθνικών, αλλά «μπασκετάκι» θα δεις κανονικά και με τον νόμο. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο σε επίπεδο Basket League, όσο και σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Βουρ για Euro

Η Εθνική Ελλάδος έχει μείνει εκτός από τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις και ξεκινώντας από την αναμέτρηση κόντρα στο Γιβραλτάρ στη Πορτογαλία (24/3, 21:45, Nova Sports Prime – Alpha) επιθυμεί να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι δυνατοί του ομίλου της Εθνικής μας αγωνίζονται μεταξύ τους. Η Γαλλία υποδέχεται την Ολλανδία με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της (24/3, 21:45, Nova Sports 2). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν αρκετές ακόμα δυνατές αναμετρήσεις, όπως και η φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας τη Δευτέρα 27/3 εναντίον της Λιθουανίας.

Οι σημαντικότερες αναμετρήσεις του προγράμματος

Παρασκευή 24/3

21:45 Γιβραλτάρ – Ελλάδα (Nova Sports Prime – Alpha)

21:45 Γαλλία – Ολλανδία (Nova Sports 2)

Σάββατο 25/3

21:45 Ισπανία – Νορβηγία (Nova Sports 1)

Κυριακή 26/3

19:00 Αγγλία – Ουκρανία (Nova Sports 1)

Δευτέρα 27/3

19:00 Ελλάδα – Λιθουανία (Nova Sports Prime)

21:45 Ιρλανδια – Γαλλία (Nova Sports 1)

21:45 Ολλανδία – Γιβραλταρ (Nova Sports 2)

Τρίτη 28/3

21:45 Γερμανια – Βελγιο (Nova Sports News)

Η «σπυριάρα» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Το μπασκετικό προγραμμα έχει πολλές αναμετρήσεις τόσο για τη Basket League, όσο και για την Ευρωλίγκα. Το κοινό σε όλες τις αναμετρήσεις είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός οι οποίοι αναμετρούνται με Π.Α.Ο.Κ και Α.Ε.Κ στην Ελλάδα, ενώ έχουν και σκληρές αναμετρήσεις σε επίπεδο Ευρώπης.

Οι σημαντικότερες αναμετρήσεις του προγράμματος

Παρασκευή 24/3

21:00 Παρτιζάν  – Ολυμπιακός (Nova Sports 4)

Σάββατο 25/3

19:15 Α.Ε.Κ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Κυριακή 26/3

19:15 Ολυμπιακός – Π.Α.Ο.Κ (ΕΡΤ3)

Τρίτη 28/3

20:30 Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (Nova Sports 4)

Τετάρτη 29/3

21:00 Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (Nova Sports Prime)

Η προτασούλα της εβδομάδας

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή που μας έρχεται είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε και κάτι το διαφορετικό για να παρακολουθήσεις εκτός από το live αθλητικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση που επιθυμείς να παρακολουθήσεις κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα, η ταινία/ντοκιμαντέρ «Breaking 2» (Disney+) είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες.

Τρεις από τους κορυφαίος δρομείς του κόσμου, μετά από εντατική προπόνηση 6 μηνών, προσπαθούν να σπάσουν το φράγμα των δύο ωρών του μαραθωνίου. Η ταινία σε ταξιδεύει από την προπόνηση τους, στα καθημερινά τους άγχη μέχρι και τον τελικό αγώνα στην Ιταλία.

 

 

Υλικό έχεις αρκετό και αυτή την εβδομάδα. Με μία τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών ανάλυσης 4K η εμπειρία σου θα πάει σε άλλο επίπεδο. Τι περιμένεις λοιπόν;

Μπορείς να δεις ακόμη