CES 2021: Τα νέα ψυγεία InstaView της LG

by K-Admin 1

Η LG Electronics πέρα από εξαιρετικής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας Τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, κατασκευάζει και πολύ ποιοτικές οικοσκευές για όλα τα νοικοκυριά. Μάλιστα, οι τελευταίες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της αγοράς και έχουν ήδη φανατικό κοινό. Όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς συσκευές είναι τα ψυγεία LG.

Μάλιστα, στην πρώτη εικονική CES για το 2021 η LG θα παρουσιάσει τη νέα σειρά InstaView® Door-in-Door® ψυγείων με αναβαθμισμένες δυνατότητες και προηγμένο σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Για την ακρίβεια, τα νέα αυτά ψυγεία με το κομψό deign θα διαθέτουν μεγαλύτερο γυάλινο πάνελ για το σύστημα InstaView Door-in-Door, την τεχνολογία UVnano™ (η οποία περιλαμβάνεται στον ενσωματωμένο διανομέα νερού για βελτιωμένη υγιεινή), αλλά και φωνητική αναγνώριση InstaView ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολη η χρήση τους.

Σκοπός είναι αυτές οι νέες τεχνολογίες να προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής ταυτόχρονα με άψογο στιλ για ακόμα πιο φρέσκα και καλοδιατηρημένα τρόφιμα για κάθε σπίτι!

 

 

Τεχνολογίες για τον Άνθρωπο και το Μοντέρνο Σπίτι

Η τεχνολογία LG InstaView Door-in-Door που ήδη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις αναβαθμίζεται περαιτέρω. Ειδικότερα, με το InstaView φωτίζεται το εσωτερικό του ψυγείου με μόλις δύο γρήγορα «χτυπήματα» σου στο εξωτερικό διαφανές γυαλί, ενώ η λειτουργία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του εσωτερικού κρύου αέρα παρέχοντας τον ιδανικό χώρο για να διατηρείς τα προϊόντα στα οποία θέλεις να έχεις άμεση πρόσβαση.

Μάλιστα, το νέο αυτό γυάλινο πάνελ (πλαίσιο) στο ψυγείο είναι κατά 23% μεγαλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα (άρα και πιο ευκρινές και με καλύτερη προβολή των περιεχομένων του ψυγείου), ενώ παράλληλα συμπληρώνει τη συνολική κομψή αισθητική του InstaView Door-in-Door από ανοξείδωτο ατσάλι. Άλλωστε, τα προϊόντα της LG διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους, το φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής τους.

 

 

Επιπρόσθετα, υπάρχει και η καινοτόμος τεχνολογία UVnano της LG, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός για να διατηρεί την υγιεινή και να εξολοθρεύει τα μικρόβια στην υποδοχή διανομής νερού. Για την ακρίβεια, απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά έως και το 99,9% των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ύστερα, μεγάλη ευελιξία και παραγωγικότητα προσφέρει η Αναγνώριση Φωνής, η οποία έχει βραβευθεί με το CES Best of Innovation Award! Για παράδειγμα, μπορείς με μία απλή φωνητική εντολή του τύπου «άνοιξε την πόρτα του ψυγείου» να μην χρειαστεί να αφήσεις τις τσάντες με τα τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ κάτω ή μπορείς να ζητήσεις από το ψυγείο την agenda της ημέρας και να ελέγξεις την κατάσταση των συσκευών πάγου και νερού.

 

 

Επιπλέον, με το Amazon Dash Replenishment έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις τα απαραίτητα αναλώσιμα, όπως είναι ανταλλακτικά φίλτρα νερού, συνδέοντας έναν λογαριασμό της Amazon με την εφαρμογή LG ThinQ. Δηλαδή, υπάρχει και app για smartphone με επιπλέον δυνατότητες.

Προφανώς, όλα τα νέα προϊόντα InstaView διαθέτουν τα αναγνωρισμένα συστήματα βελτίωσης και φρεσκάδας της LG τα LINEARCooling™ και το DoorCooling+™. Ειδικότερα, το LINEARCooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (δηλαδή την κυριότερη αιτία αλλοίωσης  των τροφίμων), ενώ το Door-Cooling+ ψύχει ολόκληρο το εσωτερικό του ψυγείου ομοιόμορφα διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό.

 

Τέλος, διαθέσιμη θα είναι και η περσινή καινοτομία LG Craft Ice™, η οποία δημιουργεί σφαιρικά κομμάτια πάγου αργής τήξης (μεγέθους λίγων εκατοστών) διατηρώντας έτσι τα ποτά παγωμένα για περισσότερη ώρα.

Μπορείς να δεις ακόμη