Τα smartphones της Vivo έρχονται και στην ελληνική αγορά

by Aggeliki Tsoukana

Η Vivo, μια εκ των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones της Κίνας, έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια της κατάφερε να απλωθεί σε εξήντα χώρες. Οι πωλήσεις των smartphones της ξεπερνούν σε αριθμό τις τετρακόσιες εκατομμύρια συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο, αποδεικνύοντας εμφατικά την ηχηρή της παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας. Το 2019 εισήλθε στις δυτικές χώρες, εδραιώνοντας μάλιστα τα κεντρικά της γραφεία για την Ευρώπη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Με έδρα στο Ντονγκουάν της Κίνας, η Vivo έχει αφήσει το στίγμα της στη βιομηχανία των smartphones με ορισμένες πολύ σημαντικές κυκλοφορίες.

 

Τα πιο εμβληματικά smartphones της Vivo

Με το Vivo X1 η εταιρεία λάνσαρε το πρώτο smartphone με ενσωματωμένο chipset ήχου hi-fi. Το Vivo X5 Max είναι το λεπτότερο smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και το Vivo X20Plus UD η πρώτη συσκευή που διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη (under-display). Η χρήση της τεχνολογίας under-display παρατηρείται όλο και συχνότερα από έναν πολύ μεγάλο αριθμό εταιρειών, ακολουθώντας τα χνάρια της κινεζικής εταιρείας.

 

 

Μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους: η εταιρεία τερμάτισε πρώτη σε πωλήσεις smartphones στην Κίνα για ολόκληρο το 2021. Στην παγκόσμια αγορά της ανήκει το 9% των συνολικών πωλήσεων smartphones, ενώ ειδικότερα στον τομέα των 5G smartphones κατατάσσεται τρίτη κατέχοντας το 12,9% των πωλήσεων. Η ζήτηση για τα smartphones της Vivo είναι απόρροια της συνεχούς εξέλιξής της, αφού με κάθε κυκλοφορία της επιχειρεί να ανεβάσει τον πήχη λίγο παραπάνω. Οι συνεχείς καινοτομίες της εταιρείας έρχονται ως φυσικό επακόλουθο των ασταμάτητων μελετών και ευρεσιτεχνιών του δικτύου κέντρων έρευνας και ανάπτυξής της σε πολλές περιοχές της Κίνας.

 

Εφαρμογή Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης προσαρμοσμένη στη χώρα δραστηριοποίησης

Η εταιρεία φροντίζει να διατηρεί τη φερόμενη ως Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται με φυσική παρουσία στην αγορά. Αυτό της επιτρέπει τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου δυναμικού, που απαρτίζεται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν σε κάθε επιχειρησιακή θέση, ώστε να προσαρμόζεται στα μέτρα της κάθε χώρας.

 

 

Πολύ σύντομα και στην Ελλάδα τα νέα smartphones της Vivo!

Η Vivo θα κυκλοφορήσει τα smartphones της στη χώρα μας για πρώτη φορά μέσα στον Μάιο του 2022. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει στην ελληνική αγορά smartphones μεσαίας και high-end κατηγορίας, απευθυνόμενη σε μια ευρεία γκάμα του αγοραστικού της κοινού. Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν μια κομψή συσκευή με ανώτερο σχεδιασμό και υψηλές προδιαγραφές, που παράλληλα να συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα με ελκυστικές τιμές. Μέσα στο αρχικό κύμα συσκευών της θα βρίσκεται το Vivo V23 5G, με διπλή εμπρόσθια κάμερα 50MP AF (autofocus), το Vivo Y33s με κύρια κάμερα 50MP και μπαταρία 5000mAh και το Vivo Y76 5G με δυνατότητα FlashCharge στα 44W και επεκτάσιμη μνήμη RAM 8GB.

Μείνε συντονισμένος και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις έναν πολύ δυνατό καινούργιο παίκτη στον χώρο των smartphones. Το βέβαιο είναι πως θα βρεις τη συσκευή που θα ταιριάζει στα δικά σου γούστα, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις που έχεις από το κινητό σου τηλέφωνο στην καθημερινή σου ζωή.

Μπορείς να δεις ακόμη