Capcom Fighting Collection: η απόλυτη fighting συλλογή κυκλοφορεί τον Ιούνιο

by Aggeliki Tsoukana

Μήπως είσαι οπαδός των coin-ops και fighting games; Τότε ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου, καθώς στις 24 του μήνα θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One και Nintendo Switch η Capcom Fighting Collection. Αφορμή; H συμπλήρωση 35 ετών από τον πρώτο fighting τίτλο της εταιρείας. Και τι εστί Capcom Fighting Collection; Πρόκειται για μία συλλογή που περιλαμβάνει 10 από τα πιο δημοφιλή arcade παιχνίδια της Ιαπωνικής εταιρείας και συγκεκριμένα τα:

 

Cyberbots: Full Metal Madness

Darkstalkers: The Night Warriors

Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition

Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge

Red Earth

Super Puzzle Fighter II Turbo

Super Gem Fighter Mini Mix

Vampire Savior: The Lord of Vampire

Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge

Vampire Savior 2: The Lord of Vampire

 

Επιπλέον η συλλογή θα περιλαμβάνει και Gallery όπου θα μπορείς να απολαύσεις περισσότερα από 500 κομμάτια artwork, μεταξύ των οποίων και concept art που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό, να ακούσεις τα 400+ κομμάτια μουσικής που ηχογραφήθηκαν για τις ανάγκες του κάθε τίτλου.

Τέλος, δεν λείπουν και τα νέα χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν στις αρχικές εκδόσεις όπως rollback netcode, training modes, μέχρι και save games. Το καλύτερο όμως όλων είναι ότι η συλλογή θα περιλαμβάνει και online mode, όπου θα μπορείς να παίξεις κόντρα με άλλους παίκτες και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου με στόχο την κορυφή της επίσημης κατάταξης, αν είσαι αρκετά καλός. Τώρα δες και το pre-order trailer για να μπεις ακόμα περισσότερο στο κλίμα.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 4, Nintendo Switch, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη