Τη νέα χρονιά, νιώσε πιο ασφαλής μέσα στο σπίτι σου

by K-Admin 1

 

2020, ένας χρόνος γεμάτος προκλήσεις. Μια χρονιά που όλοι δοκιμαστήκαμε σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και ζήσαμε πρωτόγνωρες για την ανθρωπότητα καταστάσεις.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, ένα πράγμα σε απασχόλησε περισσότερο: Να μείνεις εσύ και όσοι αγαπάς ασφαλείς. Γι’ αυτό, η νέα χρονιά θέλεις να ξεκινήσει με αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Πλέον, ο χρόνος που περνάς στο σπίτι είναι περισσότερος και σίγουρα έχεις φροντίσει ώστε να κάνεις τον χώρο σου πιο άνετο και ευχάριστο για όλους.

 

 

Επένδυσες σε μια τηλεόραση HD για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, αγόρασες tablet και ασύρματα ακουστικά στα παιδιά για να συμμετέχουν με άνεση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προνόησες για την αποτελεσματική θέρμανση του σπιτιού σου στρώνοντας ζεστά χαλιά και επενδύοντας σε σύγχρονες συσκευές κλιματισμού και τόσα άλλα…Φρόντισες δηλαδή να χτίσεις έναν ιδανικό μικρόκοσμο για εσένα και τους αγαπημένους σου πλαισιωμένο από τα αγαπημένα σου αντικείμενα και τις συσκευές που προσφέρουν μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να φροντίσεις για την ασφάλεια των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι σου, τα οποία απειλούνται από διάφορους κινδύνους. Εδώ, η «Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού» της Anytime που διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος, έρχεται να ταιριάξει στις ανάγκες σου με όσα προσφέρει.

Δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείς για τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σου, τα έπιπλα και τα ρούχα σου, αφού μπορείς να αποζημιωθείς για το κόστος αντικατάστασής τους σε περίπτωση κλοπής (ή απόπειρας κλοπής) πυρκαγιάς, έκρηξης, πλημμύρας ή άλλων καιρικών φαινομένων.

Φαντάσου πόσο πιο ασφαλής θα νιώθεις όταν γνωρίζεις πως το περιεχόμενο του σπιτιού σου είναι προστατευμένο από τους κύριους παράγοντες που το απειλούν: τη φωτιά, το νερό και την κλοπή.

Έτσι, σε περίπτωση που προκύψει κλοπή ή ζημιά, μπορείς εύκολα να αποζημιωθείς, ώστε να αντικαταστήσεις γρήγορα τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

 

 

Κάνε έναν υπολογισμό της αξίας των αντικειμένων που θέλεις να ασφαλίσεις και επίλεξε το κατάλληλο πρόγραμμα. Με 19€ τον χρόνο, καλύπτεις περιεχόμενο αξίας 3000€ ενώ με 39€ τον χρόνο, το ετήσιο όριο κάλυψης αυξάνεται στα 10.000€ !

Μπες εδώ για να δεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος!

Εναλλακτικά, κάλεσε στο 210 2899 9999 για να μιλήσεις με πιστοποιημένο στέλεχος της Κωτσόβολος ή όταν ανοίξουν τα καταστήματα απευθύνσου στο πιο κοντινό σου κατάστημα.

Μην ξεχνάς ! Ασφάλισες το περιεχόμενο της κατοικίας σου στην Κωτσόβολος; Τώρα κερδίζεις 25€ δωροεπιταγή για αγορές από την Κωτσόβολος, αν ασφαλίσεις και το όχημά σου στην Anytime με εξάμηνο ή ετήσιο πρόγραμμα ασφάλισης!

Πώς; Σε κάθε συσκευασία Ασφάλισης Περιεχομένου Σπιτιού, θα βρεις ένα μοναδικό κωδικό. Ασφαλίζεις το όχημά σου στο anytime.gr, εισάγοντας τον κωδικό αυτό, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» και θα λάβεις στο email σου τη δωροεπιταγή €25 για τις επόμενες αγορές σου. Έχεις την ευελιξία να εξαργυρώσεις τη δωροεπιταγή με αγορές οποιουδήποτε ύψους και από οποιοδήποτε σημείο διάθεσης της Κωτσόβολος (κατάστημα, τηλεφωνικά ή από το Internet).

Η ευκαιρία να ασφαλίσεις το περιεχόμενο του σπιτιού σου έναντι ενός τόσο μικρού αντιτίμου είναι εδώ! Μην τη χάσεις !

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη