Όλες οι ανακοινώσεις από το Silent Hill Transmission live stream της Konami

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από πολλά χρόνια σιωπής, η Konami αποφάσισε επιτέλους να ενεργοποιήσει ξανά τη δημοφιλή σειρά Silent Hill. Έτσι στο πλαίσιο του Silent Hill Transmission live stream ανακοίνωσε ένα remake, νέα παιχνίδια αλλά και την επόμενη ταινία για το franchise.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Silent Hill 2 remake, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Bloober Team, ευρύτερα γνωστή από το σχετικά πρόσφατο The Medium. Αρχικά, θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC μέσω Steam, δίχως να γνωρίζουμε το πότε. Λέμε αρχικά διότι, διότι η κυκλοφορία του για το PlayStation 5 έχει χρονική αποκλειστικότητα 12 μηνών. Μετά από αυτή την περίοδο θα μπορεί να έρθει και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Xbox και το Nintendo Switch.

Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί εξ’ αρχής. Τα γραφικά του είναι εκπληκτικά, υπάρχουν νέα voice overs αλλά και ανανεωμένο soundtrack.

 

 

Το επόμενο παιχνίδι που αποκαλύφθηκε είναι το Silent Hill Townfall, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η No Code, δημιουργός των Stories Untold και Observation, ενώ τις διαδικασίες έκδοσης θα αναλάβει η Annapurna Interactive. Καμία άλλη πληροφορία δεν δόθηκε και θα πρέπει να περιμένεις ως τον επόμενο χρόνο για να μάθεις περισσότερα. Προς το παρόν, μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο teaser trailer.

 

 

H Genvid, η Behaviour Interactive, η Bad Robot Games και η dj2 Entertainment, σε συνεργασία με την Konami, ανακοίνωσαν το Silent Hill: Ascension, μια νέα διαδραστική εμπειρία, όπου η κοινότητα των παικτών θα διαμορφώνει την εξέλιξη του σεναρίου. Δεν γνωρίζουμε ούτε το πότε, ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

 

 

H Konami και η NeoBards Entertainment που εδρεύει στην Ταϊβάν, ανακοίνωσαν το Silent Hill f. Το σενάριο έχει γράψει ο Ryukishi07, γνωστός σε όσους ασχολούνται με ιαπωνικά visual novels που σχετίζονται με μυστηριώδεις δολοφονίες, ψυχολογικό και υπερφυσικό τρόμο. Τον σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Kera και στην ομάδα της παραγωγής θα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο Motoi Okamoto. Το μόνο επιπλέον που γνωρίζουμε είναι ότι το σενάριο του Silent Hill f θα μεταφέρει τη σειρά στην Ιαπωνία της δεκαετίας του ’60, σε ένα πανέμορφο τοπίο.

 

 

Η ταινία που ανακοινώθηκε έχει τίτλο Return to Silent Hill και σκηνοθέτης της είναι ο Christophe Gans, δημιουργός του φιλμ Silent Hill που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2006. Τα γυρίσματα και οι επιλογή του cast είναι διαδικασίες που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, οπότε θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι την προβολή της.

Το σενάριο ακολουθεί τα χνάρια ενός νεαρού άνδρα ο οποίος επιστρέφει στο Silent Hill, τον τόπο όπου έχει γνωρίσει μια μεγάλη αγάπη, όμως τώρα τον περιμένει ένας πραγματικός εφιάλτης.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη