Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

Black mirror 6η σεζόν (Netflix)

To πολυβραβευμένο Black Mirror επιστρέφει στις 16 Ιουνίου για την 6 σεζόν του στο Netflix, η οποία σύμφωνα με τους δημιουργούς θα είναι και η πιο απρόβλεπτη και σοκαριστική. Και σε αυτή τη σεζόν, η σειρά θα έχει ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει τους Aaron Paul (Breaking Bad), Zazie Beetz (Atlanta), Josh Hartnett (Penny Dreadful), Kate Mara (House of Cards), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Salma Hayek (Frida), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Rob Delaney (Catastrophe), Anjana Vasan (Spider-Man: Far From Home) Ben Barnes (Shadow & Bone), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. The World, Arrested Development) κ.ά. Η σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, η σύνοψη των οποίων δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες.

Επεισόδιο 601: Demon 79 – Σκηνοθεσία Toby Haynes

Βόρεια Αγγλία, 1979. Μια ταπεινή βοηθός πωλήσεων πρέπει να πειστεί ότι πρέπει να διαπράξει τρομερές πράξεις για να αποτρέψει την καταστροφή.

Επεισόδιο 602: Mazey Day – Σκηνοθεσία Uta Briesewitz

Μια ταραγμένη στάρλετ καταδιώκεται από εισβολείς παπαράτσι, ενώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενός ατυχήματος.

Επεισόδιο 603: Πέρα από τη Θάλασσα – Σκηνοθεσία John Crowley

Σε ένα εναλλακτικό 1969, δύο άνδρες σε μια επικίνδυνη hi-tech αποστολή παλεύουν με τις συνέπειες μιας ασύλληπτης τραγωδίας.

Επεισόδιο 604: Loch Henry – Σκηνοθεσία Adam Jenkins/Sam Miller

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε μια πόλη της Σκωτίας για να ξεκινήσει τη δουλειά σε ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, αλλά έλκεται από μια συναρπαστική ιστορία της τοπικής κοινωνίας που περιλαμβάνει συγκλονιστικά γεγονότα του παρελθόντος.

Επεισόδιο 605: Joan is Awful – Σκηνοθεσία: Ally Pankiw

Μια συνηθισμένη γυναίκα μένει έκπληκτη όταν ανακαλύπτει ότι μια παγκόσμια πλατφόρμα έχει ξεκινήσει μια τηλεοπτική δραματική μεταφορά της ζωής της, στην οποία την υποδύεται η σταρ του Χόλιγουντ Salma Hayek Pinault.

 

 

Little Bird (Cosmote TV)

Σειρά εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και την εποχή των “Sixties Scoop”. Πρόκειται για την περίοδο που θεσπίστηκε στον Καναδά μια σειρά πολιτικών, που επέτρεπαν στις αρχές παιδικής πρόνοιας να παίρνουν παιδιά ιθαγενών από τις οικογένειες τους και να τα τοποθετούν σε δομές φιλοξενίας. Τα παιδιά παρέμεναν σε αυτές τις δομές μέχρι να υιοθετηθούν από οικογένειες λευκών. Η πλοκή μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν η πεντάχρονη Little Bird απήχθη από το σπίτι της στο Λονγκ Πάιν και υιοθετήθηκε από μια εβραϊκή οικογένεια στο Μόντρεαλ. Καθώς μεγαλώνει και αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία της, η θετή της μητέρα Golda, η οποία συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία, έρχεται αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Μέσα από αυτό το ταξίδι σύνδεσης και ανακάλυψης του εαυτού της, η Little Bird αρχίζει να βρίσκει τη χαμένη της οικογένεια και να ενώνει τα κομμάτια του παρελθόντος της. Πρεμιέρα, το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18:00.

 

 

Επιστρέφει το Star Trek: Strange New Worlds για τη 2η σεζόν (Cosmote TV)

Η σύλληψη της Commander Chin-Riley για απόκρυψη της ταυτότητάς της και η απομάκρυνσή της από το διαστημόπλοιο Star Trek Enterprise φέρνει σημαντικές εξελίξεις στη 2η σεζόν. Ποια θα είναι η αντίδραση του Captain Pike; Θα μπορέσει αυτό το γεγονός να ανοίξει τον χώρο στον Spock για να γίνει ο νέος πρώτος αξιωματικός; Επιπλέον, η νέα σεζόν εξερευνά ακόμα περισσότερο τα απομονωμένα ταξίδια του πληρώματος του Enterprise και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο διάστημα. Η σειρά αποτελεί prequel του κλασικού “Star Trek: The Original Series’ (1966) και ακολουθεί τον Captain Pike και το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Enterprise, καθώς εξερευνούν νέους κόσμους σε όλο τον γαλαξία. Πρεμιέρα το Σάββατο 17/06 στις 22:00, 48 ώρες μετά την Αμερική.

 

Οι Άνδρες με τα όλα τους επιστρέφουν (Disney+)

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία τους στην κινηματογραφική οθόνη, οι “Άνδρες με τα όλα τους”, επιστρέφουν σε “τηλεοπτικό φορμά”. H νέα σειρά ακολουθεί την ίδια ομάδα φίλων καθώς ζουν στη μεταβιομηχανική πόλη του Σέφιλντ σε μια χώρα όπου οι τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της απασχόλησης καταρρέουν. Η κωμωδία με στοιχεία δράματος θα αποκαλύψει τι συνέβη στη συμμορία αφού κρέμασαν τα σπασουάρ τους, εξερευνώντας τις πιο φωτεινές, ανόητες και απελπισμένες στιγμές τους, περιλαμβάνοντας μία απαγωγή σκύλου, αγώνες με περιστέρια και μία ανορθόδοξη κατάσταση ομηρίας. Πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου.

 

 

“Quantum Leap” από Παρασκευή 16/6 και κάθε Παρασκευή στις 22:00 (EON TV)

Από την Παρασκευή 16/6 και κάθε Παρασκευή στις 22:00 θα κάνει πρεμιέρα η σειρά μυστηρίου και φαντασίας “Quantum Leap” με τους Raymond Lee, Caitlin Bassett​. Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο Dr Sam Beckett μπήκε στον επιταχυντή σωματιδίων και εξαφανίστηκε. Τώρα, μία νέα ομάδα επανεκκινεί το πρόγραμμα, ελπίζοντας να κατανοήσει τα μυστήρια πίσω από τη συσκευή και τον δημιουργό της.

 

 

Our Planet II (Netflix)

Το Our Planet II είναι μια νέα σειρά 4 μερών του Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, με αφήγηση του Sir David Attenborough. Η σειρά θα ξετυλίξει το μυστήριο του πώς και γιατί τα ζώα μεταναστεύουν. Κάθε χρόνο δισεκατομμύρια ζώα στον πλανήτη αλλάζουν γεωγραφική ζώνη και μέσα από την εντυπωσιακή και καινοτόμο κινηματογράφηση αυτού του ντοκιμαντέρ ανακαλύπτουμε μερικές από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες στον φυσικό κόσμο, τη στιγμή που τα μεταναστευτικά ζώα απειλούνται από την κλιματική αλλαγή. To Our Planet II φιλοδοξεί να επαναλάβει την εκπληκτική επιτυχία του πρώτου μέρους, που το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο του 2019 και έχει πάνω από 570 εκατομμύρια ώρες θέασης μέχρι σήμερα.

 

 

Η 1η σεζόν του Farm Rebellion στο Disney+

Ο Benedikt Bösel ήταν τραπεζίτης επενδύσεων μέχρι που χτύπησε η οικονομική κρίση και μαζί της ήρθε και η υπαρξιακή. Σήμερα, είναι αγρότης, οραματιστής και ηγείται μιας νεαρής ομάδας που δοκιμάζει έναν ριζοσπαστικό νέο τύπο γεωργίας στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Μαζί με την ομάδα του και τη σύντροφό του Tess Ward, ο Benedikt θέλει να αποδείξει ότι τα αναγεννητικά τους πειράματα μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο για ολόκληρο τον κόσμο. Για την Paula που αλλάζει καριέρα, η φάρμα γίνεται μια ευκαιρία να ζήσει μια διαφορετική ζωή. Για τον José και τη Lea είναι το πρώτο βήμα στον δρόμο για το δικό τους αγρόκτημα στη Χιλή. Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

 

 

Αφιέρωμα στην Ημέρα του Πατέρα (EON TV)

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή 18/06 έχει ετοιμάσει η Nova για τους συνδρομητές του EON TV. To πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σειρές και ταινίες όπως το “Μπαμπάδες στο παγκάκι”, “Adopt a daddy”, “Strong fathers, strong daughters”, “A journal for Jordan”, “End of sentence”, “Falling”, “Father figures”. Ταυτόχρονα, στο Novalife όλο το καλοκαίρι θα προβληθούν νέα επεισόδια από το «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, καθημερινά μετά την ταινία των 21:00.

 

Τρεις νέες σειρές, C845, C745 και C645, με τεχνολογίες πάνελ mini LED ή QLED φέρνει η TCL για το 2023, για κορυφαία ποιότητα εικόνας 4Κ, χωρίς φόβο burn-in, με υποστήριξη Dolby Atmos και Dolby Vision. Γνώρισέ τις εδώ και επίλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Μπορείς να δεις ακόμη